|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唔知係咪轉地區轉得多得制 入唔到eshop
錯誤代碼【2811-7503】
兩隻掣喎...日版本身都貴d
之前買動森唔想益奸商 買左卷依加仲有一張卷
但個list所有game都已經有
屌前幾日先喺eshop買動森
而家加多少少有多隻game好吸引
有成年時間唔怕
一樣,應該係嗰網問題?明明中午仲上到
如果我日shop買Online 買唔買到港shop券
前兩日睇因為港shop仲未有券
今日登入唔到Eshop
Q:【Switch】顯示錯誤代碼【2811-7503】或【2811-7504】時,該怎麼辦?
A:
有可能是網上服務的伺服器維護中,或者發生了某些錯誤。
直至維護完畢或修復完成為止之前請稍候片刻。
●請到這裡確認伺服器的運作情況。
轉區就買到
咁一於買港券 抵玩
其實任天堂知唔知狗源咩料
俾佢拎住老任個大招牌係黃金開舖
仲要見到fb group唔少人當佢真係官方店

雖然fb group不嬲都多on9
成日見人買行版
其實係, 都係貪得意買多個for玩, 唔會長用情懷嘢
fb好多人見平就gogogo, 買賣group又會見到爭嗰十蚊廿蚊就放飛機
總堂口應該唔理

各鄉各則

香港仲要社會道德零?!咩都利字行頭
(者係老任係日本發跡,不忘本土為先初心之類)

所以無問題
https://www.amazon.com/dp/B07MRJ12HX/?ref=exp_tronicsfix_dp_vv_d

Amazon買粒蘑菇嘅零件,>$25 USD可以本土免運,再用代購寄黎香港,有冇人夾? thanks.
睇到個消息果時冇咩 過左幾分鐘無啦啦就落雨
免費都唔玩
又掉啲垃圾上switch 同步都算 遲成年邊個買
係其他平台都爆死先放上Switch
仲要係笨大辣殺驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞