相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike
暫時我覺得係ryu

https://youtu.be/euWkfRPd2YY

或者你有無邊個角色偏好?

Tsume呢隻柱間拎過獎

https://youtu.be/JvUsTnlVqeU

而且Tsume鼬太知同佐助嘅須佐能乎啲透明件都好靚
Ryu 香港無代理。

之前上佢官網買,而家新野佢得返支那/馬拉/仲有唔知邊到既代理。

但啲火影出哂貨,只能收二手。
係facebook徵下,間唔時都見人賣
其實GK收二手雖然好似執二攤

但其實佢一手個陣冒住有爛既風險

同埋售後過哂,收二手無損穩陣過收全新未拆。

因為爛左真係好拿煩
GK 真係空間殺手,冇位真係玩到
呢個真,尤其啲盒又唔掉得
請問巴打知唔知邊到多龍珠GK現貨/二手買? carousell 得好少 而家有留意又想即入坑玩
係Facebook search d 二手gk group
訂左lastsleep個隻未
見到好靚但係我見好似1/2月就開咗訂 而家仲會唔會已經截咗訂?玩開hottoys 唔識gk
呢隻真係幾高質

不過想等p1s個隻一隻爆機

唔洗再買悟空
唔好意思,無留意

而家除左版權野或者個款產品好出色外

我已經無乜留意新工作室
Lastsleep 買過女帝同路飛 真係好撚高質
覺得佢係差個版權
再加上佢會改超3頭 佢個超2頭睇官圖真係靚到
我訂好似4000左右 又唔係貴 試下囉
P1S 如果佢做美漫黎講成日官圖哇哇聲
收到實物就真係sorrysorry
岩呀 香港要嚴選 買完唔鐘意 無人要
一個唔覺意就變左傳家寶
應該無晒 玩gk 就算你玩有無版權 基本上都要學識閒魚再整個支那寶 唔係想收野 香港黎講應該都好難
隻悟空有呀 應該加200-300左右 你上閒魚搵
官轉 唔好搵私轉
呢間都算係新興得好快又有質素嘅工作室

其實呢隻悟空好型,不過我鍾意p1s個姿勢多啲。

巴打玩過p1s?

我成日心思思想買隻毒液同忍者蝙蝠俠,

但好拿貴,買返黎唔岩feel就屙撚
已經砌埋
唔清楚屋企人訂
P1s我聽我一個馬拉既朋友玩開 佢都係唔敢訂
好多都等現 佢話怕怕 佢好多都蝕走
真係唔好對呢間野咁大期望
忍者蝙蝠俠我無睇過實物 但睇片成隻都幾有氣場
都值得入既 但你單丁一隻忍者蝙蝠俠可能有d怪
同可能好快睇厭 因為無共鳴望望下好快會厭
買呢隻基本上都會忍唔住入埋小丑

Venom就唔洗諗一定一定買xm studios 個隻
單丁放 成隻感覺都好撚出
一定唔會後悔
你係邊間訂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞