相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike

有無人有訂到呢隻愛德 收到貨未?
海外版同國內版既發貨時間唔同 oc出名慢 如果係海外版仲要代理後交單 要有心理準備遲人成年先有得玩

都係個啲落完訂消失個啲

一開始又唔訂

想後追一定要搵埋個代理做中間人問清楚

加上早排隻海賊王錶就知人類總要犯同樣嘅錯誤

唔好貪小便宜

搵啲大代理訂啦
都係個句

暫時都無咩邊隻好吸引
早幾日見個鬼佬賣

好吸引

但無位加上唔算好有愛
我6月頭係個叫Figurines Mania嘅法國網到訂左隻 但係到宜家都仲未出貨
係唔係真係要有心理準備出年先會收到?
我都係訂左先知真係咁大隻
都唔知可以用咩櫃黎裝 我見ikea現成嘅display櫃完全唔夠位裝
可以咩用去保存隻野
通常牆內近工廠

會出左貨先

順便試下嘅包裝實唔實

外國訂通常都遲出貨

因為分分鐘佢由廠寄左去外國到再轉寄

香港最尷尬,人地寄去外國都可以揸車去拎

我地嘅話,寄去外國又要等佢搞一輪先寄返黎香港

我隻Tsume布仔都未到貨

人地都玩到爛哂
我呢排都有睇ikea d櫃

見平平地

但啲size好kick

如果你得一兩隻鎮宅

建議你訂做個玻璃/亞加力膠盒做display

靚好多
要雕像 dislplay既櫃得定制 淘仔有 香港d家私鋪都會有(唔係宜家個種 灣仔成咋個d) 再唔係就貨架 或者定制展示盒
海外代理真係要有心理準備了 海外個d通常發貨去左佢個倉再慢慢安排發比你 好彩就慢人3個月走唔甩 唔好彩就人地都擺到悶拎去賣 換第2隻你都未到

訂呢d想快真係搵賣國內版單既代理最好 最易當然係淘仔 但熱門版權你無係佢間鋪有一定消費額度佢唔會優惠價/原價比你 當然淘仔仲要自已上網搵功課 睇下邊間伏 實際唔伏個d真係得廿幾間 大部份你望到都係伏 ac咩咩 特價咩咩個種
見魔方果隻3600都有人買
而家仲有TPA果隻有現貨,但我唔鐘意果隻個pose
未入過GK
想問下有無邊隻比達靚
Budget 3000內
但係其實點分海外版同國內版 唔係全部都外國人手做嫁咩?
邊值3600

個比例好奇怪
Mrc x yume 比達

不過應該無乜人賣

Mrc 初到地球太空船比達

3千咁上下

平啲就仲有隻shadow自爆比達還可以
九成九牆內工廠做

海外版同國內版即係睇你同牆外定牆內嘅代理買

有版權就全球统一數量

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞