相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike
做咗少少資料搜集,好似仲正過香港個動漫節
多謝巴打先
拎香港既動物節比會唔會太侮辱
係官網訂 又唔知等到幾時

隻布仔同納茲都未派貨
正想咁講

無去N年
鄉下仔唔識嘢,有怪莫怪
橫向比較亞洲應該得CM同AFA
香港市場太細,無辦法

搞都唔會黎搞

睇啲鬼佬,成間房拎黎擺雕,隻隻1/3、1/4

香港擺多兩隻1/6 1/8都收皮
大家點睇gkkinghk?揾佢代購
唔識無訂過

幫推
仲買大劣工作室gk?
仲要中間代理接代理
食水勁深

所以我都係睇返版權野
我地Figure台都好支持貴post
多謝

其實香港都好多巴打玩美漫

美漫先係無底深淵,閒閒地都1/3 1/4

日漫雕真係相對黎講叫做平

有啲1/6 1/8岩啲有土地問題嘅人玩
淘寶有翻模平一半..有無人中過伏
平一半都唔問下係咪翻模

佢地會答
翻模淘寶會寫明定制⋯ 原本gk大貨就得官圖8-9成 翻模用大貨返 翻出黎得7-8左右 差d就5成都無 直接買返原版算啦 比人推太貴又唔係版權咪等下隻 下隻會更好
一上FB gk group 全部都係大劣工作室 仲有勁多人買
次元動力 league LK studios TPA LZ STUDIO AL妖精國度 不倒翁 TNT studios kidult studio DT studio SD studio 擇尤 studio 夢幻工作室 簡刻工作室 96studio xz studio G5studio Last Sleep 引力工作室 Demon studio A+研究所 童夢工坊 三崎萬綠 新月studio 怪獸工作室Torakami studios Zeus studios Clouds studios 飛葉studios 寶藏工作室

搵代理買GK前睇清楚
分分鐘送錢比班大陸狗
不過你係要買大劣貨我都阻唔到你
仲有人鍾意食屎
各位巴打

想問問有邊間鋪信得過可以訂GK?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞