相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike
咁signature

咁以你專業眼光呢隻毒魔屌唔屌得過?

https://youtu.be/n3KEBPU1S-4

其實好多工作室都會延期

不過佢仲要咁樣揚左體數多成倍

延期個賠償又做到咁醜怪

遇著個玩法律既 真係硬碰硬

不過某國既法律真係得啖笑
最令我卻步嘅一點會係個地臺
我覺得唔係幾得
個scale差唔多係成個本體嘅三分一
而且個地臺存在嘅必要性無本體咁大,
當然考慮到重力對舊膠嘅影響,
個地檯可能個作用係攞嚟做樁hold實件statue

Venom呢個體型對我嚟講比較surreal
但係幾明顯嘅一點係佢有向當年嘅venom tribute
除非你好迷marvel
對佢嘅愛高過你應該要有嘅審美

雕塑嚟講呢隻statue嘅gesture (姿態) 同身體嘅rhythm都唔係話好impressive
所以喺呢個價位我嘅話唔會買

我自己會用藝術上嘅審美,主觀地,客觀地咁去分析
加上好明顯睇得出嘅係佢想靠啲symbiote嘅effect
嚟cover返本體上嘅一啲缺陷
但睇落反而係變到累贅左唔少

venom身體嘅曲線,form and shape都比啲效果影響到
個output就係成件事都變得好唔靚
Exact7ly

我就係個地台睇極都唔順眼

面相我就覺得幾靚,但整體好似同價錢唔相乎

純粹係香港見到ex版$8500搞到心思思
https://youtu.be/JFE504DIZHA

另外呢隻同第六天大魔王小丑我又係勁想狗衝

但呢隻蝙蝠俠ex版又係八千

又係好似唔多值
depends on you.
質素在於上色者,想完美搵高手代工獨一無二
呢個真

所以愈貴/有版權個啲就愈少瑕疵

仲愈睇愈襟睇

所以一分錢一分貨

真係睇唔順眼又好鍾意就學巴打話齋搵人代工
可以同PPS一戰
呢啲圖唔好信

起碼有個模先好信

做出黎有機會完全兩回事
小智個名咁大 整衰左佢好大獲 而且定價比PPS高 靚唔靚呢樣野係可以用錢解決到既
1/4 比例,但景品details,無咩特別造型
睇下佢肯用幾多成本定係賺一隻就算

有啲代理整完一兩隻見唔好賣就專心做返代理

做得好受歡迎先繼續再出新野
Agger

想問問知唔知呢隻金指社嘅奇異花香港邊間代理有得訂?
香港有咩方法買到龍珠gk 又多款簡

大陸好撚串 話唔撚送香港
幫你問左專業gk話無開呢隻訂

你試下問香港gk
龍珠gk toys會多啲龍珠
唔該哂巴打

問咗hk gk都話無,睇嚟要淘寶了
但佢果d全部預定 我雖然都有訂🤣
Btw 呢個工作室評價麻麻

聞說啲野好粗糙下,你諗下係咪非買不可
因為無版權,灰色地帶

唔會擺哂啲款出黎開價賣

唯有入啲facebook gk買賣group

間中都會有啲好野老物賣下
係見佢做形幾型,想試吓入坑,咁等佢出咗貨,再睇吓點先

巴打唔好意思,想問多少少,ds studio呢間廠得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞