相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike
摩牙
胖虎館信唔信得過?
點解你可以同時又用狐忍又用灌籃咁搞笑
呢間好似係台灣代理?

台灣我淨係買過花果山同可樂心
犀利喎咁都發現到

男兒當入樽先岩

撈亂咗啲譯名
緊係買有版權啦
起碼佢出之前要過到版權商個關
外形、設計、上色、品質都有一定水準
呢個真

所以話版權質素有保證
樓主有邊隻龍珠gk屌得過
本身訂左隻1/3黑悟 諗住鳩多隻實物
心頭好有超3 極意 同開天果隻1/6超2對m達
你prefer咩角色先

開天個隻唔太建議

除左有版權外,唔係幾睇到個吸引點⋯⋯
悟空 有計畫諗住儲哂所有悟空變身型態
你講得岩呀 有隻gk 1/4超2對m達
平又平過佢 大又大過佢
唔好玩老翻膠
要買就買正版gk
你指mrc個隻?

暫時
黑髮 Tsume 悟空立巴
超一 Last sleep
超二 p1s
超三 mrc龍拳
超四 mrc 1/4悟空
超紅 暫時好似得mrc有出 同比魯斯一套
超藍 Fc
極意 Fc 1/4

或者p1s就有哂頭四個型態
P1s ex + mrc龍拳 + Fc 1/4 極意
全1/4,共鳴一流
呢個真

老翻膠係辣殺

玩返景品好過,不過而家唔想再幫襯bamdie

https://youtu.be/2PbAamIwExM

唔係一早訂左都唔會買,雖然平心而論呢隻幾出色
想問下點分正版同老翻(有冇版權)?
近排開訂左隻pps tifa 有興趣
預訂睇嘅圖同最後出黎會唔會好唔同?
好驚出到黎唔同左樣
初次接觸可能問左啲白痴問題
好簡單睇下佢咩牌子出
日本廠實冇問題
未聽過名, 冇website, facebook, 得微博就100%老翻
仲有個角色名都唔會用真果個
最近咪有間大陸廠整隻1/4 ada wong, 叫喪屍女獵手AD 不過堅正
原文有解釋個分別

簡單黎講

有版權既會有證書或鐳射標籤;

無版權例如你而家訂個隻Tifa,間工作室名應該係pps?

就當你隻Tifa限量500隻。

咁到時呢款萬一炒起左,供不應求

舉例有間工作室叫abc既,佢買左隻pps tifa/甚至3d打印返廠重新倒模再做同樣既tifa黎無限量賣,一般呢啲就叫翻模。

當然嚴格黎講pps原本都無版權,但開訂黎賣。
其實都已經可以叫做翻模。

會唔會好唔同 其實原文都有答

睇返啲舊作品,如果係第一款,就自求多福

不過你既然都訂左,就聽天由命等補款

除非見到佢大貨圖真係出哂事,就果斷棄單/唔好補尾款。
乜9野名黎
睇過幾間廠凱Tifa,自己真係覺得pps嗰隻最靚,不過都係貴到癲
3000幾無特效真係好撚貴..但呢隻個面相睇圖係最靚
真心驚佢大貨會柒
算係咁wor,地台有燈,上面又有隻好得意嘅仙人掌
我見op naruto果啲3k果啲有pose有招式特效
有無圖望下

3千幾如果得人物真係算叫貴
係呀

無版權三千幾算高價架啦

https://youtu.be/0jPJS_GpE6o

呢隻咁正咁大舊都係3千幾
1/4..$3460...但pinkpinkstudio係咪新牌黎?網上見佢開過女帝同羅賓都未有實物開箱...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞