相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike
見p1s隻比達,香港d街舖開訂要11000
雖然真係好靚
不過龍珠既雕如果買我淨係想買比達
龍拳我覺得唔靚
P1S個隻係好靚 但買完即刻破產。仲勁勁大隻
iks係香港有人賣既話真係可以獨市 淨係見carousell有1間有雛田單

鳴人 廸達拉 大蛇丸 我愛羅 係唔存在
仲要唔係個個有門路係大陸搵或者識睇淘仔黑店

有趣咪去馬
p1s訂2000幾3000 n耐先尾款 你除返個等待尾款周期每個月要草既錢都係幾百蚊
訂p1s真係最抵 年半-2年等待時期
呢d係街鋪訂就9成傻仔 你諗下你要點去間鋪拎隻30 40kg 個盒差唔多預1m*1m*1m既野返屋企 叫佢行順豐又要比多幾舊 你計返條數自已上官網禁仲平 你要再平就淘仔 仲要國內單快過其他地方出貨 不過要自已上網做功課邊間係黑

開頭都想訂第一隻
但睇到呢張實物相都係諗諗先
隻悟空好似白得有d過份
想訂隻細GK藏馬唔知淘寶信唔信得過
其實我覺得都唔係錢唔錢既問題,成65cm真係無位擺
仲未計要搵位放埋個盒
相信買得起版權雕像既香港人執下屋係會有位裸擺到
好似幾正

但呢間工作室唔知咩料

官圖同實物有機會兩回事
呢個價唔會去啦

香港有跌無升
我真係麻麻地
開名
係 完全搵唔到間工作室嘅資料 搞到我十五十六唔知訂唔訂好
我都係 又驚中伏
淘寶咩都唔識就簡猴子 小智 杰克 怡紅t小蝎 呢幾間 無死 想易d刷好感拎版權就搵小代理
全新咪有機會只升不跌 集美個堆咁
睇價錢做人
怡紅都好似麻麻地

我之前龍珠home訂開
香港原價出到都偷笑

除非真係炒到上神枱個啲

好似集美青雉 tsume納茲個啲
香港人唔係無錢玩呢d既 垃圾黃店比屎你食收幾百蚊都成班人去沖過去食 主要都係土地問題 納茲個d大隻到唔係一般人可以玩得起
怡紅中size入面最大間啦wo 要拎比例就係吹雪 無人係個階夠佢大

龍珠 小智 猴子 淘仔代理3台柱 好感度亦都係最難刷
土地問題先係重點

I know that feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞