相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike

25號
你就好啦 咁快有野訂 我仲等緊羅賓
石油廠都未必訂

現貨通常都跌

Btw Ua呢隻個樣幾靚
t個隻天價 寄望呢隻嫁啦
無聽過

都係個句

我覺得暫時無一間鬼滅係做得靚
不過不失

個面相稱唔上好靚
佢訂開版權 直接上官網有得禁
魔方係一大堆華麗特效同景 本身人物細節只係不過不失 魔方仲係行緊過時代既審美 用一大堆景同特效去頂爆隻野去到50幾60cm 似返隻gk

依家已經轉左係1:4 著重細節表現既時代
玩開GK的巴打

我有問題想問

隨時間過去,GK會唔會比地深吸力而令到身上特效或本體斷開曬?
睇佢接口位set得好唔好

我自己有砌gk 有d放左十年都無事
大陸廠好多都係咁,主體跟本景品lv
通常係啲版權雕先會有官網

我玩開Tsume

https://www.tsume-art.com/en

呢排睇緊美漫就Prime 1 studio,xm studio etc

我同專業、龍珠toys熟啲

龍珠雕同景品就搵龍珠訂

其他搵專業訂
所以早排好多巴打比鬼滅吸左入坑嘅

岩岩接觸雕就覺得靚過景品好多 好正 好大 etc

但講緊價錢比貴咁多

其實要求都要高啲

好多都係官圖無限好 實物屌老母

新工作室我都係唔建議亂訂

等實物出左,真心靚真心鍾意咪比貴啲啲收現貨

好過中伏 棄單又傻豬 比全款返到黎又眼怨
所以有時啲雕靚係靚

但成本同技術問題,好多都擺唔得耐

好似mrc隻龍拳咁

講真我真係覺得佢係1/4 top5

但超三個主體會傾斜

仲要好多人都係咁

睇完各位巴打分享感想🙇🏻‍♂️

買GK永遠得官圖冇實物圖真的易中伏

睇來要小心選擇
所以一係睇返以往嘅真物做參考

第一次出嘅工作室就真係要好好諗清楚
第一次就去做下功課睇下係邊間既馬甲 例如PPS係F3 係人都知既集美係黑珍珠咁

無馬甲又新又唔急可以等大貨圖然後9沖去收
唔介意用淘既話會平過香港既
刷夠好感1 d香港代理唔會開既版權可以直接原價拎
或者想後追1d炒起左既野低過市價平放比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞