相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知

1001 回覆
65 Like 31 Dislike
石油廠等現貨算

跌價就買 唔跌就慳返
租個倉放
我租倉放箱就有

玩具都係要擺屋企日睇夜睇先有意思
整打布歐自爆果幕就正
見到之前好似有間廠整類似
但塊面雕好求其
租大倉當工作室個種
是咪影工作室

個隻二千零都還好嘅將貨就價
太貴啦

寧願將啲錢買雕

平平地租一千幾百擺下箱就算
係,比達最型一幕
可惜真係無邊間出比達
tsume無月係靚但唔夠還原

無月點會拎劍
未發動個下係渣緊劍 罰你重睇屌打藍染1幕萬次
仲未等到合眼緣既水柱
唔知你點定義發動果下

但我睇到tsume果隻係咁既樣 呢個形態下已經發動緊 亦都係得幾個shot 已經無拎劍

唔係講緊長頭髮+鎖鏈纏臂果個超越者形態bo

漫畫入面無月一黎就係咁樣 型兩頁就直接斬落去 幾時拎過實體劍出黎

長頭髮+鎖鏈纏臂果個超越者形態bo《本身呢個mode都係叫無月 最後既月牙天沖

要表現個下一野斬落去gk就無可能做到呢件事 要整斬應該得版權方會咁大膽用大場景去造 無版權既大工作室都知整對戰共鳴係吃力不討好 仲想見到第2間靈壓咩
咁叫無月係你自己定義姐
呢個形態對我黎講點睇都係叫超越者合理過無月
佢變埋身先話係最後既月牙天沖 無月
不過並無文明規定果個牙態叫乜 最接近官方setting既bbs都無講明係咩形態

不過事實係原作入面佢根本無tsume果隻咁樣既形態下拎實體劍既情況出現 所以我先話佢唔係還原對我黎講唔係要整到佢原作咁潑墨式 但起碼都唔好開大技果陣憑空生把劍比佢
原作咪渣住把劍屌打左一陣藍染先一野片落去

tsume仲要係版權野 版權方唔會比人工作室無中生有一個形態 動作 設定出黎 每次過審都要一個長既時間去同版權方協商點整所以點解有人唔鐘意買版權就係咁 版權雕既設計係版權方想比你睇既野 無版權既gk設計係大眾玩家想睇到既野
依家暫時訂左二隻悟空
希望冇伏

第一隻好似幾正,好多個頭可以換
其實唔算少

不過無乜邊隻好出色
死神我睇過兩三次漫畫

但要咁details我真係講唔出
第一隻太瘦,想要黃龍點解唔訂mrc 1/6龍拳爆發
隻1/4我吹奏左好多次

下面個隻有啲歐美風

買悟空緊係
直接買隻p1s啦 爆機款

Facebook見到

呢隻點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞