網絡小說集中討論區<14>建議支持香港/台灣小說網

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
唐三做齊晒男人三大喜 升官發財死老婆
Gay械師次次睇到玩家比賽skip曬就得
咁做完全冇影響, 個作者幾醒

烏賊就睇一世之尊啦, 我都重睇緊
前期見到monkey(孟奇)比人各種戲弄就笑到仆街
我淨係覺得d玩家好慘,乜9都俾主角做哂,無哂遊戲樂趣
咁唔使睇了,仙逆求魔已經係佢最好既作品
咩一念永恒、三寸人間不看也罷
可唔可以劇透下之後既書同仙逆求魔世界有咩關連
之後2本垃圾都行on9懶搞笑風睇到一半頂唔順
冇記錯好似係唔同界,但境界互通
仙逆老寶講好睇過求魔好多
呢個真 仙逆除左離開左個洞之後垃圾d之外 前面大部分都好好睇
求魔 係得開塵個到最好睇
之後都好悶
起點係咪想收自己皮?
追開嗰個突然爛尾...
有無類似煙雨江南作果啲 永夜君王 天阿降臨 打仗 升軍工既小說
求魔感覺太難明後面咩真界,咩掌緣生滅睇到頭都暈
起點: 反而你地咪一樣會繼續睇呢個作者唔肯寫,我咪封殺佢,是但搵個新人大力推廣,好快又封神
有無人知之前封殺左啲文 有無得繼續

好似 克斯瑪帝國
呢啲要睇作者
有啲會過其他網寫
有啲讀者群到繼續
有啲比人封咗就唔撚寫/開新書
可惜,幾好睇
全部都變樣板文,咁改一改名當新書啦
之後個個都龍傲天,日日都屠美滅日
想搵個正常少少有個人思想嘅作者都冇
有無好睇既新恐怖小說介紹啊……恐怖復甦養肥緊 ,恐怖屋一開始還可以,但之後好鬼悶,完全無上一本驚悸直播咁好睇
唐三正妻過世 轉頭娶另一個?
好似話係造謠,而家唐三告鳩條友
我都係見人留言話佢再婚,笑佢係賤男人,但google左完全唔見
無啦,驚慄直播前中期應該係國內恐怖小說既頂點,其他9成垃圾
好想睇到標冷汗,個心羅羅亂外國中港台既都得
原本係有條友係微博話唐三要再婚,尋日唐三搵律師告鳩條友,而家d post刪晒
幾多作者本書被人ban
自己「過界」既書eg開後宮 18+
一粒字都無少過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞