網絡小說集中討論區<14>建議支持香港/台灣小說網

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
咁就完左?
上面東方 補番一本 : 蠱真人

對我黎講惡魔法則係好睇 , 種田流+戰爭奪權 又帶點神靈之間故事

但好多人話爛尾 , 對我黎講虎頭蛇尾就已經係爛尾一種

睇完辰皇子 死後+讀完信 就可以唔睇

後面 對外 白河愁最終戰冇講, 罪民又冇講
對內 又是是但但殺左辰皇個仔 再火速比個女做皇帝 就完

書中 旁白成日 吹噓 名震大陸既 “惡魔騎士團” 但又唔講後續發展
比人一種眼高手低感覺 , 當然可以將依點歸類為 對角色描寫得差

仲有埋過D伏線 最後到完本都冇再提過

至於惡魔法則2 就唔洗提 , 廚餘級數 狗也不吃
撚屌起點
一本好書俾支那攪死左
支那依家連打飛機小說都俾人趕絕 會否造反
真係好ON9
應該有排搞
想睇下到最後會有幾多作者留喺個平台到

Cls 頭先有人連續打賞詭秘
8個一百萬
應該有堆唔係靠寫文做正職個班會走

其實係咪起點而家驚個市場佔有率低咗所以咁樣攪
巴打講哂我心聲
有伏線等冇伏線
詭秘咁就完咗,真係呆咗一陣
第二部真係唔知要到何年何月
搞到咁起點唔知會唔會改合約呢
作者連版權都無埋,閱文真係痴撚線
蠱真人唔比連載又係on9
咁究竟帝霸會唔會因為新合約而收皮呢
所以D人話根本正版同盜版背後都係騰訊
又賴資本主義
係中國咪中共死哂中共一聲令下有邊個中國資本定唔跪
*惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞