[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(93)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
平過52xx
我自己覺得m7 m9差太少 m9貴一倍唔抵屌
m9 用家表示好撚難推
我反而覺得M7感覺焗焗地,買完會心思思上M9

我覺得唔算太難推wor,N5005果啲先真。難推
我本身仲有兩對我覺得好過M9嘅所以冇乜意欲上M9
N5005都唔算難推 fitear dc同z1r要上台機依d先痴線
之前用開n3ap,覺得um 50pro聽感會好過Sony m7同埋m9,sony呢兩隻太鑑聽向了
如果鍾意有多d味精感覺嘅試埋w系列
依加umpro 50 做特價3000蚊都抵玩既
如果唔係覺得佢太埋身我已經入咗
換線囉,佢本身條線質素麻麻
我本身岩岩買左1695都想入多條玩下。
k5 pro 無平衡wor??
岩岩收工 4980入左手
嘩求1695聽感
試咗幾鍾意,但好貴同埋個外型出街有d...搏人望?
同埋戴得耐會唔會耳仔痛?
用過1670,有時做嘢戴幾粒鐘都無唔舒服
不過個個人耳形唔同,所以好難作準
戴得耐唔會痛呀,反而仲幾舒服添。
聽感真係唔咁亂講
只可講聽我平時聽開既野會聽得爽囉:(rock ,OST,演唱會cd)
對野既bass真係無得輸。多得來又唔會蓋過中音,而且超有彈性,呢樣野動鐵真係比唔到。
不過動圈既細節表現就一定唔夠動鐵鬥嫁喇,不過音樂感大勝,

至於你話個樣就真係見人見智,起碼有朋友會覺得幾靚先。
網上評論就話可以同萬元級一拼
7000蚊送埋4.4線我覺得還可以既。
多謝哂師兄分享
止血止返個一年半載再考慮入對先
我上次淨係試咗5分鐘印象都幾深刻,但再燒錢下場不堪設想
有興趣快啲入 因為佢限量888隻 鍾意就要入
佢好似係限量
所以有買趁手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞