[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(93)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
A100係會自己開 所以我估ZX500都應該會 但實際唔知因為無錢買
zx300都係會開
因為疫情?
緊急狀態所以tokyo hearing唔開 5月頭先開返
哦,即係純粹唔接客
Fitear 同just ear 都叫有啲動作但西方廠好似唔聽見有咩抗疫措施
剛剛打去64代理,原本想攞去refit,原來64停左工到五月,想做CM既ching留意。
SR15減價沖唔沖得過
巴打做咩refit?btw jh好似都唔收耳模
越用越左右唔balance,偏向左邊少少,初初唔覺,可能右耳少少鬆有啲影響,順便refit做大啲,同比佢check吓乜事
推一下
右邊細聲?
灣仔歐博安心啲
可以咁講,我上左幾條線,兩部player,左右掉轉插都係咁,都係偏左。
咪玩人啦

聽緊Gundam cover song
香港九龍長沙灣長順街7號西頓中心31樓06-07室
啱啱入咗zx507無耐 想問個高增益function洗唔洗長開?純粹推大力啲?
啲sales對自己聽嗰陣個觀感唔會變,但係sell你嗰陣會囉
我近排loop緊老麥同Glay隻精選
首Just communication同兩首Z既都好聽
有冇人玩過隻earsonics purple
上網見冇乜Review
高達歌的話 スピラ スピカ 隻re rise ep 都有2首翻唱都好聽 v gundam同f91
gundam cover song 我鍾意フリージア同RE:I AM 多d

6月會出vol 2 好期待隻silent voice 同men of destiny
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞