[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(93)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好撚貴
屌 要等星期五先出到去試
好試 1000同1000m分別
唔會silver 4差唔多 silver 4賣得咁貴一定有佢原因 silver 4提升係好多 音場拉大 仲要d野好順
同時如果你套嘢有啲咩位唔好
Silver4都會反映出嚟
對成set嘢要求高啲
小弟想入手插iphone聽重bass既耳機(唔要入耳)有冇巴打可以推介下 價錢3000樓下左右 想搵隻啲bass要夠重夠實

利申 新手 有試過試聽 但好多比我覺得唔夠實
SD4s 大家覺得點
試下搵aure 台灣睇睇
可以加單, 亦都可以唔加, 佢地玩改模同校聲都幾專業
依家um pro30 $2k有找,可以一試
唔該哂ching
想請教下um pro 同 w 兩個系列主打啲咩
我唔係好識講

um pro偏監聽、對聲音修飾會比較少d

w系列會比較柔、圓滑d(同有條藍芽線

但westone調音唔係個個啱,配戴感就絕對一流
64又有discount,有興趣既ching可以上佢個official睇吓
訂咗唔幾時出到貨啦 就算sony 電磁爐同大奶罩都好似斷咗好耐
平左係咁架啦
兩樣我試過都覺得很得一般,大耳我試過咁多最念念不忘係stax 009
大奶罩夾電磁爐 其實唔夠好 大奶罩好難玩得好 但電磁爐本身幾抵玩 又多output 聲又穩陣
Just ear®客製耳機是Sony 為追求頂級音質的音樂愛好者帶來的耳機型號。耳機製作過程由專業設計師和頂尖的工程師參與,以舒適、穩定佩戴感為先決,為每位用家度身訂造獨一無二的耳機,帶來無可比擬的個人聽覺享受。

我們將於短期內向用家介紹Just ear®純硬殼材質(硬模)型號的資料,屆時亦會終止接受現時靠近耳道為半軟質物料(軟模) 型號的訂購。詳情稍後將會於Sony Hong Kong Facebook Page公佈,請大家密切留意!

#justear #tailormadeheadphones #balancedcable #日本製造 #匠人設計 #硬模 #一圈一鐵
平咗一定多人訂 等耐啲係一定啦
想問
3k budget
有2.5 串流
雜食聽pop 女聲有咩推介
呢頭問完轉頭sony 就出post
係咪姐係想要軟模就要快手
你用吓就知
得台灣先有
香港有冇?
邊度有得搞?
DMA同右店有做代理搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞