[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(93)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
女聲;acg;
Tg334
大家會揀um pro 50定s-em6
雜食
price嗰啲鋪頭會唔會有伏?
好似z1r咁 啲出名嘅鋪頭全部同一價錢 有啲細舖寫住係行貨都平兩千
想問邊到有平 2針耳機線買?
屋企有對耳機擺左係到好耐無用 想試下有無壞
好似仲有現貨 下水就唔知幾時返 佢廠無停工
1月份 試整左隻AAW 既CM
到今日都未有

見新加坡爆得咁勁
真係除得口罩都仲未有貨
我冇咁喎
反而wifi出事 連5ghz成日斷 2.4ghz就正常 你有冇試過
我有開 新手唔知咩黎 感覺上清啲

有冇試過wifi 連5ghz成日斷 2.4ghz正常?
無 我仲未用過佢黎串流
我對耳機冇乜認識,最近夜晚想練琴,想買番個耳機插落部電鋼琴度。
爬咗唔少文都揾唔到想要嘅推介,希望咁多位大佬幫下手。
想要個全罩式,隔音,冇乜渲染嘅監聽耳機,因為只用嚟彈琴,咩人聲弦樂應該完全唔重要。
筆直$2000樓下,當然越平越好。
我睇啱兩款,一款係roland rh-5,一款係Sony mdr-7506 。前者喺台灣網站瘋狂推介,後者就係外國網站必推。但我完全冇認識,有冇熟悉嘅巴打知道呢兩款咩嚟。
AAW 可以email問下佢幾好相與

我果時係新加玻果面整左隻axh cm好似一個月到。三千幾 幾底, 而且好fit 手功唔錯
前者唔識
後者係sony出黎專for 錄音室用嘅

我係屋企先用黎down歌
無特別試過個分別
今晚幫你睇下
啱啱試左 真係會自己開機 平時開住差冇留意
我都有隻aaw又係1月,打模果時講笑清明前應該有,仆街宜家端午都黎緊
有無ching 知而家507現金價係未都係52xx 定再平左?

我打摸時話個店員仲同我講上一隻四個星期到咗,一個月左右應該有

點知過完個年之後就
用緊隻n3ap收收地皮 想問M7否奶得過
Player係zx300
得 可以聽埋m9先決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞