【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
http://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/208016/

追上咗iPhone 7

iPhone 7 Plus 181494
S8 173717
iPhone 7 173642

好消息係終於追上ip7
壞消息係就快出ip8😹

跑分呢啲浮雲嚟
http://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/208016/

追上咗iPhone 7

iPhone 7 Plus 181494
S8 173717
iPhone 7 173642

好消息係終於追上ip7
壞消息係就快出ip8😹

跑分呢啲浮雲嚟

依家跑分有乜好j
可唔可以比返個double tap to wake 我部XZs

無㗎啦

會唔會又有5.5
係我等下
可唔可以比返個double tap to wake 我部XZs

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

上下邊框會否收窄?

上下邊框會否收窄?

要做一早做左啦
打橫果陣易誤觸先係咁
前置喇叭又要位
我都想佢縮小小上下巴

上下邊框會否收窄?

要做一早做左啦
打橫果陣易誤觸先係咁
前置喇叭又要位
我都想佢縮小小上下巴

唔想要大機。。。細旗艦呢

會唔會又有5.5
係我等下

上下邊框會否收窄?

要做一早做左啦
打橫果陣易誤觸先係咁
前置喇叭又要位
我都想佢縮小小上下巴

唔想要大機。。。細旗艦呢

仲有XZ Compact

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

無乜用

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

無乜用

聽聞因為sony寫得差個touch反應唔好所以cut左?

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

無乜用

會唔會又有5.5
係我等下

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

無乜用

喇sony

上下邊框會否收窄?

要做一早做左啦
打橫果陣易誤觸先係咁
前置喇叭又要位
我都想佢縮小小上下巴

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

無乜用

喇sony

係因為sony個mon比起其他廠較為特別 可以唔搞其他元件只換mon

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

無乜用

喇sony

係因為sony個mon比起其他廠較為特別 可以唔搞其他元件只換mon

傻啦 大把機得 基本上9成前面開既機都可以
其實SONY 電話 SMS APP 果D用晒原生ANDROID
MINI APP 果D功能又DEL晒,都知佢地係想慳錢 唔想寫啦
又可以請少D工程師,相機代代都咁垃圾

上下邊框會否收窄?

要做一早做左啦
打橫果陣易誤觸先係咁
前置喇叭又要位
我都想佢縮小小上下巴

同一道道套落三星度
各位巴打,有嘢想問下。
我部Z5 premium前排跌咗落地下
執起身之後仲用到,但係過多10分鐘自動熄機(仲有30%電)跟住開唔返機叉電又冇反應(燈唔著)。跟住部機擺咗喺度一日(完全無電),之後就叉到電又開到機。但係用一陣又會熄機重複返之前咁樣 想問下係底板壞定電池壞(保養過咗)
其實SONY 電話 SMS APP 果D用晒原生ANDROID
MINI APP 果D功能又DEL晒,都知佢地係想慳錢 唔想寫啦
又可以請少D工程師,相機代代都咁垃圾

相機好咗好多啦

無㗎啦

點解咁反智取消呢個功能

無乜用

有指紋之後都好少用
有冇人用緊Xperia X 覺得有冇伏?用途純粹上下網, 唔打機
CPU 650應該ok? 大約$2360買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞