【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Z5 dual啱啱收到ota更新
見樓上話掂返到屋企即刻更新

我都收到但唔敢更住

開心使用中

我都收到但唔敢更住

開心使用中

但次次都有人話發熱同倒水...
你更完有冇reset?
用左好多年android但都唔知最好嘅backup方法

想update後keep到所有files, settings, apps, etc.

各位用咩backup?
xperia companion掂唔掂?
z5 dual 昇左
順左勁多
同埋影相終於有iso計
快門未有
就睇下sony 開咩價
隔離samsung s8+先6388

我都收到但唔敢更住

開心使用中

你更完有冇reset?

發熱 係s810 遺毒
倒水 是索尼信仰
上左7.0其實仲有無咩新功能?
個STAMINA MODE唔係變返以前咁都係無用
我部z5p更新咗好似熱咗同倒水咗

btw有無人知手機畫面右上點開返顯示電池個percentage

有冇巴打識fix手機閒置
以前6.0 1個鐘ost 20%電
依家要30%電

btw有無人知手機畫面右上點開返顯示電池個percentage

設家>顯示>系統圖示

設定>顯示>系統圖示
XZ whatsapp有冇得唔要上面個heads up通知

依家要30%電

reset大法好
屌我卡係android人仔果到
正在安裝更新load唔到條bar 有無巴打教我點做

我都收到但唔敢更住

開心使用中

你更完有冇reset?

發熱 係s810 遺毒
倒水 是索尼信仰

咁z3 果時核電真係有遺信仰
Xperia XZ Premium日本幾時開賣 粉紅色好好J

依家要30%電

reset大法好

reset過幾次
話說sony本身冇內置QR code scan?
用緊z3+,突然要用先知冇
Xperia XZ Premium日本幾時開賣 粉紅色好好J

唔係應該問香港咩?雖然香港慢十鳩幾拍
如果早香港兩個禮拜有水貨,我會諗住買

啱呀
XZ whatsapp有冇得唔要上面個heads up通知

一set就會連聲同震都無
z5p dual更新完感覺食電左好多
遲啲得閑嘅話reset佢先
z5 dual升完順左好撚多
以前d ram差唔多長期用爆
依家先用到一半到

升左都覺得順左好多
電量就未知點
同埋發現有d apps自動變晒英文無得轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞