【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
希望6月中/尾可以減到五千幾

xzp 就咁睇真係有 z5p 當時的氣勢, 你估係垃圾 x performamce 咁插水咩

暑假有無可能跌到5000頭

xzp 膠框 玻璃機 得上下係金屬 無導熱管
z5p 真金屬 玻璃機 得四角少少係膠 可以防撞 仲要有導熱管
成本同工藝跟本唔同 xzp一定好快插水

XZP左右係膠因為信號
835根本唔需要散熱管
更何況用咗新內部設計

佢背面係玻璃 唔係全金屬WO 訊號???
間間廠(SORRY除左SONY)玻璃背都做到邊框全金屬,
舊款IPHONE U11 S8
連LG D垃圾膠機 今年G6都做到邊框金屬#
金屬邊框用訊號帶唔得既
你Z5做到差唔多全金屬 XZP做唔到? 縮皮就縮皮啦
索粉真係
其實膠都唔緊要,
最重要係SONY好中意連膠上面都要鍍層野就當新色,
底色唔同,一撞一跌一花就甩青 部機變到勁柒
賣得仲貴過S8 真係ON99 唔插水我CUT J
乜新內部設計又咪係晒鳩氣,會順D?最多只係我易拆機D姐
S821,三星S7都係繼續熱導啦

sony慳皮使你講咩
根本用膠係因為重量考慮,而家用膠邊都成19x
全金屬破200冇難度

所以如果Z5p用820就完美
唔打機, 主要聽吓網台節目, 上吓網, 睇吓片
唔想出大陸牌子機
Budget $3000 樓下
請問出X performance 抵唔抵, 多唔多病痛?
唔想出大陸牌子機

唔打機 xa1 都夠用啦
唔想出大陸牌子機

XA1 720p?
1080p 好似睇片好D ?

定係第二個牌子?
唉真係唔識揀 , LG又話燒板, 唔想出大陸機真係無乜得揀咁
台灣已公佈 Xperia XZ Premium 預訂及上市詳情
https://xperia.kckk.co/2017/05/xzptw.html

公平咩

已預訂 Xperia XZ Premium 的台灣消費者能獲贈 USB 3.1 Type-C 傳輸線、DK60 Type-C充電座 及 MDR-NC750 高解析降噪耳機。若在 Sony 官方專門店預訂將可額外獲贈透明背蓋、背囊及額外一年保養。Sony Mobile TW 將於稍後公佈舊機換新機詳情,暫時未知香港會否有相關優惠。

香港sony不嬲都垃圾

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4551/208170/
如果香港都有多一年保訂唔訂機好

唔想出大陸牌子機

XA1 720p?

定係第二個牌子?
唉真係唔識揀 , LG又話燒板, 唔想出大陸機真係無乜得揀咁

其實 x都幾抵玩

睇片既話 s650 比s820 捱得耐d
台灣已公佈 Xperia XZ Premium 預訂及上市詳情
https://xperia.kckk.co/2017/05/xzptw.html

公平咩

已預訂 Xperia XZ Premium 的台灣消費者能獲贈 USB 3.1 Type-C 傳輸線、DK60 Type-C充電座 及 MDR-NC750 高解析降噪耳機。若在 Sony 官方專門店預訂將可額外獲贈透明背蓋、背囊及額外一年保養。Sony Mobile TW 將於稍後公佈舊機換新機詳情,暫時未知香港會否有相關優惠。

香港sony不嬲都垃圾

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4551/208170/
如果香港都有多一年保訂唔訂機好

xzs出左咁耐咪一樣有多一年保
唔想出大陸牌子機

XA1 720p?

定係第二個牌子?

其實 x都幾抵玩

睇片既話 s650 比s820 捱得耐d

s820唔係慳電d咩話哂14nm
部XZS whatsapp熄左個group chat既通知震動都繼續震兩野係咩玩法
Tg一樣咁set就唔會震
見到m01既人話問左sony話係全金屬邊
琴日買左xz

d電好似好廢

已經好過XZs

點解呢到D人唔伏唔買

屌咁我個時問xzs同xz
見到d人話xzs伏 咪出xz
琴日買左xz

d電好似好廢

已經好過XZs

點解呢到D人唔伏唔買

你部XZ WIFI 有冇事?
我部勁慢, 駁AC router 唔過百, 但又無時間FACTORY RESET 試
同一隻router 駁s6 有300Mbps 以上
同版主之前所爆的一樣,Sony Xperia XZ Premium 建議零售價為 $5998,首波推出「鏡銀」與「鏡黑」兩種顏色,「鏡粉」要稍後才推出,明日起接受預訂,於 5 月 26 日正式開賣, 預訂會送原廠 Flip Cover 一個,而在 7 月 19 日之前購買 XZ Premium,更可額外有一年保養
琴日買左xz

d電好似好廢

已經好過XZs

點解呢到D人唔伏唔買

xz仲伏呀嘛
同版主之前所爆的一樣,Sony Xperia XZ Premium 建議零售價為 $5998,首波推出「鏡銀」與「鏡黑」兩種顏色,「鏡粉」要稍後才推出,明日起接受預訂,於 5 月 26 日正式開賣, 預訂會送原廠 Flip Cover 一個,而在 7 月 19 日之前購買 XZ Premium,更可額外有一年保養

屌香港代理正一食屎狗

上面好似有人話台灣首發送啲野麻麻
香港sony

可以慢慢等跌價

sor
估唔到香港可以垃圾咁多

sor
估唔到香港可以垃圾咁多

可能預咗大舖會一出即減
定價$5998咩人會買?

sor
估唔到香港可以垃圾咁多

可能預咗大舖會一出即減

唔過6k都俾我想像中平
緊貼台灣,Xperia XZ Premium 及 Xperia XA1 Ultra 在港公佈預訂及上市詳情

緊貼台灣,Xperia XZ Premium 及 Xperia XA1 Ultra 在港公佈預訂及上市詳情

https://xperia.kckk.co/2017/05/xzphk.html
見到m01既人話問左sony話係全金屬邊

信佢喇
sony自己都講得上下係鋁左右膠

sor
估唔到香港可以垃圾咁多

可能預咗大舖會一出即減

佢可能覺得賣得平過8+就會有人買
應該會即減三百同s8 / u11 同價賣啦
索尼大法好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞