【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

台灣送原裝sony type c

你問我我會鍾意台灣嗰set多啲
雖然貴幾舊

sony 原裝唔見得好過Belkin

送幾多野都好 都係遲多個月先好去買
又平幾舊 又可以睇其他人有冇暗病

頭先見衛乜有得玩實機

reli?一陣過去玩下先

青衣城見有

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

台灣送原裝sony type c

你問我我會鍾意台灣嗰set多啲
雖然貴幾舊

sony 原裝唔見得好過Belkin

送幾多野都好 都係遲多個月先好去買
又平幾舊 又可以睇其他人有冇暗病

頭先見衛乜有得玩實機

reli?一陣過去玩下先

青衣城見有

一陣去mk睇下先
岩岩收到The Club訊息
[Sony旗艦手機優惠]The Club會員於2017年5月19至21日親臨又一城Sony Xperia XZ Premium賞.玩體驗館,可獲100 Club積分。預訂旗艦手機只需以500 Club積分加 HK$4980 (建議零售價HK$5998),除可獲額外一年手機保養及原廠智能手機套(總值HK$696),首50位更可獲Sony流動充電寶一部。受條款及細則約束。查詢/取消: 1833000
應該係最平
去wilson玩過真機,個芒清到同我部用sharp igzo 4K既latop一樣
影相都唔使load
[Sony旗艦手機優惠]The Club會員於2017年5月19至21日親臨又一城Sony Xperia XZ Premium賞.玩體驗館,可獲100 Club積分。預訂旗艦手機只需以500 Club積分加 HK$4980 (建議零售價HK$5998),除可獲額外一年手機保養及原廠智能手機套(總值HK$696),首50位更可獲Sony流動充電寶一部。受條款及細則約束。查詢/取消: 1833000
應該係最平

頭先csl打嚟sale我續約加訂機,有d心大心細
應該係最平

充電寶

開咩價錢
充電寶

平成千蚊 冇充電寶都抵
應該係最平

The Club mate9個陣等成個幾月都比唔到機人

咁係唔係The Club訂好

平vs遲買到
有無ching 預備訂機
去邊訂好?
想買部平平地嘅nfc 手機,出邊部好?
xa1 定 x performance 定有其他選擇?
budget 少於3000$ 一定要nfc,其次最好有防水同usb-c
THE CLUB
XZP=500分+4980
有無伏
本身無研究過THE CLUB乜都唔知
xzp係咪冇double tap功能?

sony玩唔掂呢個功能由xzs開始cut左

部Z3之前成日誤開MOON
想買部平平地嘅nfc 手機,出邊部好?
xa1 定 x performance 定有其他選擇?
budget 少於3000$ 一定要nfc,其次最好有防水同usb-c

x performamce啦

平vs遲買到

個幾月,隨時跌到差唔多喎
岩岩睇完實機 覺得上下條bar好闊
岩岩睇完實機 覺得上下條bar好闊

sony一向對屏佔比wfc
聽電話同講電話條坑積塵點清

有防水咪沖水

有防水咪沖水

平vs遲買到

個幾月,隨時跌到差唔多喎

仆街上次mate9等撚到我叫佢退錢落返張卡
仲要等撚左四個月先退返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞