【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
突然諗起xzs 個960p 係咪已經差唔多係brain burst
大更新(6.0.1>7.0)完要洗機

但sony 有冇得好似LG 同IPHONE 咁成部機嘅野backup
如果多app 咪好煩
我自從Z1之後就冇再用sony
Z5P等緊XZP,點知琴日被通知要我換XZS
依家唔知點解有新機用都好撚頹

壞咩

壞乜鬼,我連上部元祖Z都未壞

我部Xperia S 仲健在

我部Xperia S 比我刷rom 刷死咗
xzp 有無公布有xzs隻藍色?

冇,個隻藍應該冇人買

唔想等
想衝黑xzp

所羅門巴我有walkman 野想問你
你入你個wm1a post 睇睇thanks
z5用家,諗緊XZ ir iphone next,宜家用左一年,跌得多應該,差電位好鬆,dl apps多左成部機慢到high high
妖,其實我真係好撚嬲,
過往兩年我一直都係用z3
其實真係冇乜大問題,
舊電又耐用,基本唔帶尿袋出街,
不過有時唔知開左啲乜會自己發熱
而且只有內置16gb,成日都話冇位,
影相開始覺得唔夠新機靚同出色,
結果買左XZ

好啦,其實用幾日已經覺得好有問題,
(更何況我已經用左幾個月)
我真係好想呻下

STAMINA MODE,
我不嬲z3都會開,
人地待機真係唔係好扣電
但係XZ一個上午就已經冇左1〜30%不等既電,
已經係較左裝置效能,
即使冇開啲咩程式都係咁,
而且成日都好lag機,
唔知 lag乜鳩,
重新開機都係咁,
勁撚唔順,
每開任何野都唔知做乜鳩要等佢1秒或以上

其實本身都覺得算啦…
但係呢幾日拎返部z3出黎當wifi蛋咁用,
佢係完全冇令過我失望
可以供我全日使用(冇熄過個share)
返到去都仲有啲啲電,
而且我有時拎z3黎禁下野,
(而且佢有果啲小應用程式係XZ冇)
覺得十分之smooth,
禁任何野都覺得好快好流暢好舒服
但一用返XZ就開始想燥底,
人地開十幾個程式都未 lag機
XZ開四五個已經唔知做乜鳩發晒公主脾氣

有冇人同我差唔多?定係我用得衰?
點樣可以熄下唔想佢私下run既應用程式?
求救
有時真係嬲嬲地想掉爛佢

應該新系列係咁?我用緊z5啲電好似倒水,以前用c3唔會帶尿袋。
妖,其實我真係好撚嬲,
其實真係冇乜大問題,
結果買左XZ

我真係好想呻下

我不嬲z3都會開,
人地待機真係唔係好扣電
已經係較左裝置效能,
而且成日都好lag機,
唔知 lag乜鳩,
重新開機都係咁,
勁撚唔順,

其實本身都覺得算啦…
佢係完全冇令過我失望
返到去都仲有啲啲電,

求救
有時真係嬲嬲地想掉爛佢

sony 個STAMINA MODE已經係6.0廢左
一開會降頻黎慳電,唔開好過

仲會好lag
妖,其實我真係好撚嬲,
其實真係冇乜大問題,
結果買左XZ

我真係好想呻下

我不嬲z3都會開,
人地待機真係唔係好扣電
已經係較左裝置效能,
而且成日都好lag機,
唔知 lag乜鳩,
重新開機都係咁,
勁撚唔順,

其實本身都覺得算啦…
佢係完全冇令過我失望
返到去都仲有啲啲電,

求救
有時真係嬲嬲地想掉爛佢

sony 個STAMINA MODE已經係6.0廢左
一開會降頻黎慳電,唔開好過

仲會好lag

因為佢會cut 哂啲animation
z5用家,諗緊XZ ir iphone next,宜家用左一年,跌得多應該,差電位好鬆,dl apps多左成部機慢到high high

xzs/p/c
突然諗起xzs 個960p 係咪已經差唔多係brain burst

brain burst?

但sony 有冇得好似LG 同IPHONE 咁成部機嘅野backup
如果多app 咪好煩

有Backup洗嚟做乜

xzs/p/c

XZ同XZs就算啦
巴打們點睇xzp?
等緊部v10壞就去換
定係xzs已經夠用?

本身用手機不外乎whatsapp打機睇片
巴打們點睇xzp?
等緊部v10壞就去換
定係xzs已經夠用?

呢度成堆人等緊XZP,你話呢
驚嘅可以睇定D先,唔好一出即買
有咩大問題2個星期內就會浮面架啦

brain burst?

加速世界
睇野即時快人一千倍

如果多app 咪好煩

有Backup洗嚟做乜

app setting game record 嗰啲sony本身冇得backup & restore?
z ultra一出即買用到依家 ,諗緊換XZP,定係等SONY出6吋以上既高階機 ,始終睇慣大MON
z ultra一出即買用到依家 ,諗緊換XZP,定係等SONY出6吋以上既高階機 ,始終睇慣大MON

XZP 啦,Z Ultra 咁耐都冇一部大機可以取代佢,
可以預視未來都唔會有 6 吋以上旗艦。
除非佢肯將 Premium 系列加大到 6 吋,否則都係嘥氣
利申:我由TX 轉 Z Ultra 轉 Z3 Tablet Compact 再轉去 Z5 Premium,坐等 XZ Premium
巴打們點睇xzp?
等緊部v10壞就去換
定係xzs已經夠用?

都幾怕做tester
巴打們點睇xzp?
等緊部v10壞就去換
定係xzs已經夠用?

都幾怕做tester

拎著xzs答你買xzp啦
巴打們點睇xzp?
等緊部v10壞就去換
定係xzs已經夠用?

我驚你燒底版乍
[black][/black]
等第一次跌先買

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞