【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

Ois 要突鏡
Sony 要再有黑科技先做到

Ois 要突鏡

宜家xzs 無ois
都有少少突鏡

xzp係平

好似少少突

等緊XZ Compact
快啲出呀hihi

快啲出呀hihi

其實compact 機可唔可以出雙卡
之前玩過下z5 compact, 手感一流

快啲出呀hihi

講咗幾多次 都話IFA
用緊xz
想問點樣閂撚咗個自動美顏佢
連用whatsapp自拍都blur撚曬我塊面

相機 - > 設定 - 柔膚效果 off

whatsapp個相機直接影呀
唔係本身相機app

咁 WhatsApp 入面又冇得 set,相機 app 嗰邊閂咗都係 blur?

閂咗佢會自己開返

其實whatsapp個相機唔係廢架咩
影出黎好矇
用緊xz
想問點樣閂撚咗個自動美顏佢
連用whatsapp自拍都blur撚曬我塊面

相機 - > 設定 - 柔膚效果 off

whatsapp個相機直接影呀
唔係本身相機app

咁 WhatsApp 入面又冇得 set,相機 app 嗰邊閂咗都係 blur?

閂咗佢會自己開返

其實whatsapp個相機唔係廢架咩
影出黎好矇

不嬲
頭先用水洗完機叉電頭有水但照叉
原來會自動斷電
入左xa1做公司機 so far ok
Z5上左7.0 之後好食電, 今日reset左部機
apple music d 歌要再download過, 簡直係考驗粒 810

820 down過晒都係考驗

Ois 要突鏡

其實8.1cm 真係要突好多?如果有心整
根本縮骨 牙膏
apple music d 歌要再download過, 簡直係考驗粒 810

冇熱到燙手已經好好

索尼其實只需要將倉底既z5p粒 810 轉做820/821/835 就已經值得9衝

Ois 要突鏡

根本縮骨 牙膏

厚返d 加大粒電 上下框又可以縮返d 已經好撚好j
洗鬼諗黑科技縮返入去咩

Ois 要突鏡

根本縮骨 牙膏

洗鬼諗黑科技縮返入去咩

唔明咁閪薄咁大個moon做乜柒

做隻premium compact一定大把人衝

Ois 要突鏡

根本縮骨 牙膏

洗鬼諗黑科技縮返入去咩

4.7-5.0幾實最好渣

要大mon我買部ipad唔好

Ois 要突鏡

根本縮骨 牙膏

洗鬼諗黑科技縮返入去咩

4.7-5.0實最好渣

要大mon我買部ipad唔好

冇熱到燙手已經好好

索尼其實只需要將倉底既z5p粒 810 轉做820/821/835 就已經值得9衝

但個底版設計唔得呢
相機係cpu旁邊又係好易過熱
xzp個隻分隔好好多
Z5P等換XZP

等6GB ram先換
XZs screen on time捱唔捱到7個鐘?

諗緊佢定3T好...
Sony 將為 Xperia XZ 及 Xperia X Performance 發放 Android 7.1.1 更新
http://www.android-hk.com/news/sony-release-new-update-android-hk-25417/

估下香港幾時先會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞