【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
xz update 緊

岩升左

有冇伏

咪話咗好難有伏

台仔話升完冇咁油畫

今日影既

想問下xzp係唔係都係咁油

好好多 雖然都係油 等下擠下牙膏會好好多
圖唔po啦 自己google下

像素點大左點都冇咁油
黎緊要sony擠下牙膏搞下個960fps
XZs裸跑緊
有冇moon貼/case介紹

衛訊會員廿蚊自己痴

唔係胃信會然
xz update完好似順咗.....
係咪我錯覺
影相無咁油....都好似係真
大家xz SOT幾多?用一日
係咪我錯覺

對焦好似廢左
預訂入手XZs嘅巴打
你地登記左額外一年保養未?
我4月8攞機 點解佢唔比我揀4月8
佢最遲比我揀4月6
冇巴打訂?
巴打,xa1係咪好唔掂?
見佢三千蚊唔使 有啲心動

Xp 咪仲好

xa 1 ultra
知唔知爆左mon如果未過保整要幾錢?
利申:Sony XP
xz 3800好想衝
xz 3800好想衝

衝得落

大陸呢個活動幾正
Z5P港版7.0已推出
Z5P港版7.0已推出

終於肯出
之前刷過覺得好食電
等report
各位巴打,有嘢想問下。
我部Z5 premium前排跌咗落地下
執起身之後仲用到,但係過多10分鐘自動熄機(仲有30%電)跟住開唔返機叉電又冇反應(燈唔著)。跟住部機擺咗喺度一日(完全無電),之後就叉到電又開到機。但係用一陣又會熄機重複返之前咁樣 想問下係底板壞定電池壞(保養過咗)

有可能係有條cable撞鬆左

搵人整啦

感謝搵日去先達搞,有冇啲唔係黑店嘅鋪
各位巴打,有嘢想問下。
執起身之後仲用到,但係過多10分鐘自動熄機(仲有30%電)跟住開唔返機叉電又冇反應(燈唔著)。跟住部機擺咗喺度一日(完全無電),之後就叉到電又開到機。但係用一陣又會熄機重複返之前咁樣 想問下係底板壞定電池壞(保養過咗)

搵人整啦

on9
各位巴打,有嘢想問下。

搵人整啦

on9

on9
係咪我錯覺

對焦好似廢左

對焦不嬲都廢
係順左
但行benchmark 仲慢左,拎返以前玩會窒既pokemon 出黎都係窒

有無人部xz個wifi 速度過百? 我部唔知點解用speedtest 試得70~80Mb
但s6 試有300Mb
終於有啲消息

各位巴打,有嘢想問下。

搵人整啦

on9

on9

終於有啲消息

屌SONY老母,公布日期先啦仆街
日鳩日講廢話咩色有撚用咩
終於有啲消息

屌SONY老母,公布日期先啦仆街
日鳩日講廢話咩色有撚用咩

希望部Z3可以頂到XZPM第1次跌價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞