【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
仲有無人用緊z5?
呢部野多唔多問題出現?
我想揀部價錢平啲 , 影相又靚既

z5 之前好多人吹捧影相靚
搞到我好留意佢
Sony 終於在國內正式發佈了全新旗艦機 Xperia XZ Premium,國內售價為人民幣5699元,即日起接受預定,尚未公佈正式開賣時間。Xperia XZ Premium是 Sony 第二款採用4K顯示屏的手機,屏幕尺寸達到了5.5英吋,支援IP68防水級別,後置鏡頭為1900萬像素Motion Eye,支持960fps慢速拍攝、SteadyShot五軸防抖。
強國都賣成6500HKD

竟然香港賣得最平

睇得出香港寧願賣平D都唔送垃圾同s8互片

好事黎
最起碼果堆贈品我無乜用,平幾舊好過
琴日買左xz

d電好似好廢

已經好過XZs

點解呢到D人唔伏唔買

屌咁我個時問xzs同xz
見到d人話xzs伏 咪出xz

xz仲伏呀嘛

屌認真?
琴日買左xz

d電好似好廢

已經好過XZs

點解呢到D人唔伏唔買

屌咁我個時問xzs同xz
見到d人話xzs伏 咪出xz

你部XZ WIFI 有冇事?
我部勁慢, 駁AC router 唔過百, 但又無時間FACTORY RESET 試
同一隻router 駁s6 有300Mbps 以上

冇乜事 我冇測過速
但睇咩都唔洗load咁
sony之前有出細size機
係咪無乜market無乜再出 宜家都放棄埋

等緊XZC

如果係呢部既話 都幾撚過份 4.6" mon仲係得1280x720

寧願佢用720p芒
慳電打機順

利申: 大愛Z3 Compact

Z3 Compact一代神機
仲有無人用緊z5?
呢部野多唔多問題出現?

搞到我好留意佢

之前Z3C死MON
而家轉左用Z5C
更新完之後, 上網耐少少D電都好似倒水咁倒
仲有無人用緊z5?
呢部野多唔多問題出現?

搞到我好留意佢

未到xz前影相都好垃圾
sony之前有出細size機
係咪無乜market無乜再出 宜家都放棄埋

等緊XZC

如果係呢部既話 都幾撚過份 4.6" mon仲係得1280x720

對手得iPhone 點會加到1080
前z3c用家等換新compact機

送唔少野

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

台灣送原裝sony type c

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

你問我我會鍾意台灣嗰set多啲
雖然貴幾舊

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

雖然貴幾舊

sony 原裝唔見得好過Belkin
邊到訂抵?

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

雖然貴幾舊

sony logo就係信仰
仲有無人用緊z5?
呢部野多唔多問題出現?

搞到我好留意佢

未到xz前影相都好垃圾

千奇千奇千奇唔好,用緊z5覆你

打機810過熱 降頻=lag

拍片1080p 60fps 7分鐘過熱 (但公道講句 steadyshot 防震係勁)

影相勁勁勁勁廢,冇手動模式教唔同iso快門+冇ois,夜拍食晒屎,noise超多,油畫極嚴重,拍完睇相仲要load

z5苦主勸你千奇唔好買
xzp係咪冇double tap功能?
仲有無人用緊z5?
呢部野多唔多問題出現?

搞到我好留意佢

未到xz前影相都好垃圾

千奇千奇千奇唔好,用緊z5覆你

打機810過熱 降頻=lag

拍片1080p 60fps 7分鐘過熱 (但公道講句 steadyshot 防震係勁)

影相勁勁勁勁廢,冇手動模式教唔同iso快門+冇ois,夜拍食晒屎,noise超多,油畫極嚴重,拍完睇相仲要load

z5苦主勸你千奇唔好買

810 同 835 講
xzp係咪冇double tap功能?

sony玩唔掂呢個功能由xzs開始cut左
邊到訂會最平

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

雖然貴幾舊

送幾多野都好 都係遲多個月先好去買
又平幾舊 又可以睇其他人有冇暗病

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

雖然貴幾舊

頭先見衛乜有得玩實機

送唔少野

其實都係得個套同貼有用

唔送又話代理吃屎
送又話唔岩洗

雖然貴幾舊

頭先見衛乜有得玩實機

reli?一陣過去玩下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞