【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇人知今次XZs宣傳圖嗰個女仔叫咩名

覺得佢笑得幾靚

圖?

你哋真係 咁都有得𢯎圖
btw 你唔知個女仔叫咩名證明香港mare ting差到

marketing

sor囉

https://www.youtube.com/watch?v=WpKUwX3OBoo
真係好正
小弟部z3用左差唔多兩年
上年開始螢幕頂個下拉功能表開始拉唔到落黎
不過因為其他功能都冇事, 所以一直都冇為意就照樣用
到近排終於連下面果3粒功能鍵都壞壞地, 部機打直有一條直線區域冇反應
上網睇返先知原來z3型號個螢幕觸控本身已經有問題, 好多人用左一年多少少就已經壞埋3粒功能鍵
自己頂到差唔多2年已經算好彩

其實本身對sony機啲功能都好滿意, 下一部都諗住買XZP
想請問各位巴打z3之後果啲型號有冇出現過嚴重災情? (淨係計影響部機日常使用嘅問題)
小弟預左啲手機係用到壞, 或者佢嘅功能滿足唔到現有需求先會轉機
(上一部用嘅係iphone4, 用左差唔多4年都冇壞到一樣野, 係玩唔到新遊戲先迫住轉機)
如果z3之後嘅型號都係唔耐用嘅話, 咁下一部手機就可能唔揀sony啦

小弟索尼派教徒

第一部smartphone係 xperia c, 之後m2 再之後xp

全部都係rom唔夠用先換, 到而家仲用得未壞

個時 m2 有nfc超抵玩

我仲keep住部z ultra
Z5P等緊XZP,點知琴日被通知要我換XZS
依家唔知點解有新機用都好撚頹

壞咩

點解要換xzs?

點解要換xzs?

我都唔知

壞咩

壞乜鬼,我連上部元祖Z都未壞
青檸色 Xperia XZs 已於日本發佈

https://xperia.kckk.co/2017/05/xzslime.html

壞咩

我部Xperia S 仲健在

壞咩

我部Xperia S 仲健在

廢一級我部xperia p都未壞
仲有部x8都仲開到機
xzp 有無公布有xzs隻藍色?

冇,個隻藍應該冇人買
有無巴絲用緊compact x,性能如何

冇,個隻藍應該冇人買

如果xzp有xz 嗰隻藍我會等埋佢
屋企人部z5熱到頂唔順,去完旅行返黎要用自己部xp同佢地交換

冇,個隻藍應該冇人買

屋企人部z5熱到頂唔順,去完旅行返黎要用自己部xp同佢地交換

升7.0洗機未
有無巴絲用緊compact x,性能如何

如果唔打3D game會好好
但一樣價不如買XP

升7.0洗機未

810就是罪
只要長開,長上網就一定熱

升7.0洗機未

冇,個隻藍應該冇人買

唔想等
想衝黑xzp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞