比咁多錢裝修佬做木工係戇鳩

419 回覆
23 Like 171 Dislike
靚木浸完水都無事啦
屋企其他家私唔見出事?同一個位,擺唔同家私就變形,肯定唔係ikea事,係用家問題啦
明明就係垃圾板,唔可以受潮,層板唔可以受重野(太多衫都唔得),ikea自己都認,反而有死忠做打手
討論下啫咁激動
我見自己個啲無事呀麻
窮撚用Ikea又要打飛機吹奏
同自己搭巴士笑鳩人揸法拉一樣
track record 唔係查數
https://youtu.be/ZfIZ2WKSZ08
俾埋link你,40-60%濕度,香港得冬天一兩個月係達標,如果你關實門窗分分鐘高過60%,一年365日你都要開抽濕機
IKEA香港代理係怡和呀 藍到仆街既怡和呀
MDF = MA DA FUCKER
1.宜家家私D垃圾板唔夠強度好易爛
2.唔識開料都講唔上係木工
3.最辛苦30度搬上搬你又睇唔到
唔好睇完當自己識木工
IKEA 都比人吹奏
好多家私都係用MDF板
只係宜家既MDF板特別垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞