[年經]求婚戒指

399 回覆
5 Like 120 Dislike
1.55億
如果唔介意嘅話,其實係, 一百蚊一堆。

隻戒指嘅貴金屬(除咗保值,都係因為唔會咁易皮膚敏感嘅原因)
同人工貴過佢。

不過買鑽石通常都係因為在意佢個 marketing value ........
買粒白D既就真
有廣告話

有咩俾買一枚鑽石結婚戒指好?

緊係買 anniversary ring

一次用3粒石打造一隻戒指

而且下年可以再買嚟重温新婚喜悅
賣果個仲喜悅
叫你買D IF
擺明呃鳩你
一係冇貨
建議一定要睇實物

唔好網上

搵d樓上店睇
5萬我一定1卡
點解幅圖d色咁黃
睇過實物就算low grade d石都無咁黃
係呀,平平地
帶上手鬼知你咩牌子咩,啲女梗係覺得愈大愈閃愈好

利申女
戴上手,咩牌子都睇唔到la
最緊要粒石夠閃
有證書唔理你咩牌子,講出去d 女又唔識
有張GIA證書,有粒石俾佢post 下ig 夠哂
本身睇緊2卡祼鑽,咁呢排個市咁差,成日向到期望d 石會跌下價,但完全唔覺有浮動,平到10%對我黎講數目都唔細
買左3/4 卡,3ex, 冇螢光,vvs1, F 色
加埋白金挓,都係3萬中
黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家黑警死全家
https://www.facebook.com/diamondcirclehk/
黃店,慢慢同佢地傾
岩岩post咗間黃店
牌唔牌子鬼知咩,女人睇石睇大細色水
1克以上先值錢,要揀色水雜質等等
俾張鑽石證書佢打碟好過啦
癲,咁都要3萬中?
唔好諗住買牌子啦,婚介買都仲可以
求婚鑽介已經唔係預算多,仲哂埋d 錢落牌子到
到最後石又細粒,色又黃,又花
女朋友唔開心又要收埋向心
講出黎又比男人話港女貪心

1卡預4~5萬可能會好D
如果女人無所謂,就揀差d 色,淨度差d
最起碼頂住個卡數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞