沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我借舊大錢 買定啲物資 學家驅咁揾個深山過埋下半世都叫有本事走嘅
有無人睇鑽石
最近望下個價, 印象好似跌左10%
人離鄉賤

利申:BC
鑽石出貨應該無金禁方便
易攜帶呢樣贏金九條街
相對地易唔見呢
同埋唔識分真假一間搵粒水晶當鑽石賣比你就898
https://www.facebook.com/fortuneinsight/photos/a.148228442555030/514966432547894?type=3&sfns=mo

【FI獨家報導】

據消息指,李嘉誠先生從紐西蘭乘搭飛機回港,帶回來的手信是從紐西蘭醫療機構購置的 5115 件的保護衣,親自直送到港,心急送給前線醫護!

#李嘉誠 #保護衣 #紐西蘭 #手信 #醫護 #Safety

誠哥做埋代購
送囡自用都唔錯
考驗括約肌,鬆既成條跌番出黎
整到一粒粒 拉珠咁塞入去
咁叫個師傅打條金拉珠, 假狗
鑽石 / 99金電話 OUT 啦
而家興足金鳩

中國駐日大使館:鑽石公主號內地乘客將隨港府包機到港 明日香港時間0時45分起飛
回應俄方暫禁中國公民入境 外交部指俄已提前通報

在北京,外交部回應俄羅斯因為新型冠狀病毒疫情,明日起暫時禁止所有中國公民入境時表示,高度關注俄方針對疫情的一系列措施,又說俄方已提前通過外交渠道通報中方。發言人耿爽在網上記者會表示,俄方向中方表明,堅定支持中方抗擊疫情,也堅信中方會打贏這場抗疫阻擊戰,但出於俄羅斯防控疫情的需要,採取了限制性措施,強調並非全面禁止兩國人員往來,而且是臨時性舉措,一旦疫情好轉,將調整或取消。耿爽說,相信包括俄羅斯在內的國際社會將繼續給予中方堅定支持,客觀理性看待疫情形勢,盡早調整相關限制措施,確保人員往來和各領域合作不受影響。

2020-02-19 16:36:36 rthk tg
係tg channel 見到
唔係話架船冇支支架咩
頭金拉珠嘅話,應該好多師兄想同囡囡玩
咁唔怪得武漢個堆"港人"SHOW 都唔SHOW 下
呢個就又大巴又專機啦
難怪350個香港人要派3架773
新冠肺炎死前超痛苦!全程清醒「漸進式窒息」慘叫身亡…肺部被黏液塞爆
https://lih.kg/1886930

如果係真, 應該真係生化武器黎
其實就算文在寅上場前,都係瀨共,所以我多數都仍然叫佢首都漢城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞