沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

入門手印

沈門最高指示

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

月供撚必睇: 師父月供錦囊

必供名單 - 發達冧把

斷供名單 - 跌錢冧把

入貨忠告

大宗商品操作,還看師父

2019近照

沈門墨寶

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。
上期post

沈陣營第三百一十一期 - 2020支那經濟將超越美帝 by 沈大師(2018重要講話)
https://lih.kg/1875608
有無師兄得閒幫cfu 加2020近照
請提供
\|/
post 上嚟有新嘅就改動, 師父冇乜新look最近
回顧2020年2月10日當週

周一(癸未日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,反覆偏軟,出現跌勢。
周二(甲申日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,先升後回。
周三(乙酉日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,走勢向好。
周四(丙戌日):天干屬火地支屬土,火生土之局,持續向好。
周五(丁亥日):天干屬火地支屬水,水火交戰之局,略見淡勢。
CFU
師父
支那出產嘅飛機,點平都唔會搭
唔知堅定流?

又有局保齡球
呢個數我反而覺得合理
如果睇番之前外國大學研究話隻病毒傳染力仲勁過sars
冇記錯今次肺炎好似話r=3.8
如果真係咁勁的話冇理由上面爆左差不多兩個幾三個月
冇理由感染人數仲係得6萬人
港台對警方向【頭條新聞】作出投訴一事回應:「不應低估公眾智商。」
https://lih.kg/1882368

班狗冇腦真係冇腦
本身頭條新聞呢個環節幾日前都冇咩人留意
等佢過左就好
係要"了"番起件事出黎等更加多人睇番
應該係有幾百萬人中招,如果幾萬人嘅話,做乜四處封城,工都唔開?
個acc名亂過亂馬
咪係
剩係武漢本身人口有千萬人
如果得六萬人中左的話冇必要搞到北京上海深圳封城
封得城肯定爆到好勁

就咁睇個死亡率(not final)都幾得人驚
而且仲係啟動戰爭狀態, 幾萬人中招,千零人死,就搞到pat屎咁, 冇乜邊個會信
個id 係咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞