沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
直到今日,全球有17X個國家拒絕支鬼入境,就算今鑊疫情過後,全球會快速同支共甩鈎,韓國佬嘅汽車零件,各國嘅醫藥原材料等等,唔少來自支產提供,目前據報韓國大宇汽車已經停工,因為冇零件生產,美帝方面已經警告隨時有藥物荒可能

所以英國鬼約翰遜中個頭去支共,三流國家等緊英國埋位
已經埋左位,佢準備整治bbc
安倍搞咁多野係咪因為一早研究到呢個數據
神秘手唔係6060咩
呢條友比人影到佢用屎為電話,都唔知係咪支共送嘅

我話最好愛爾蘭、威爾斯脫英,咁就唔使比呢條撚屌拖累,+X哥呢鑊或者計錯數,喺倫敦買商業大廈
有冇圖參考下
我唔知有冇記錯係佢係睇4000美金1盅司,噚晚金價急飆
我諗上帝都估唔到大英帝國子民居然會聽條咁既撚屌點啦。由決定脫歐嗰日就已經註定國運終結,唔駛諗。
其實我睇佢對共嘅態度從來未有過心,好似係 15年定 16年,佢仲做緊倫敦市長時訪港,講嘅嘢已經係親中共
2樣都可以同時配置,自己睇比例,實金等同錢,某啲情況下比錢更有用
全球醒目嘅領袖,應該睇到靠一個極權國家低成本供應材料,得嚟嘅著數遲早要還,呢鑊武漢肺炎令到唔少國家缺零件等等停工,我諗全球一體化會開始解體,會喺國內搞番一條龍生產,或者唔再太依靠一個國家

往後全球衰退可期,照計過一段時間重組供應鏈先可以回復正常
最少衰三年,仲未計強國collapse帶黎既衝擊。再加埋全世界鬥印銀紙爭落嗰條過夜數
其實我好仆街,睇住一啲野毀滅,我特別有快感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞