沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
頭條新聞果段都好正,加上驚方大量宣傳
本身成家都無睇開都即上YouTube 睇
住屯元天坐車出旺角食完坐車返屋企
無味覺揮手區
鬼叫你窮,睇錢做人
ruby Tuesday 我都覺貴,所以一直無入過去
中左直接問美帝拎藥
冇味覺都有兩種既
肯認冇味覺, 唔去排隊, 食返相對野就OK, 完全冇問題

問題就係個班冇味覺但又覺得自己有, 造就奇怪野越做越有, 例如部隊窩
呢D 垃圾食物迫走本來做得好既良心鋪頭

以前大角咀個頭做野, 食過間超平民, 鋪面好UP兜既肉餅鋪
唔係重粉, 有肉味; 就係咁普通姐, 結果最後間野都係執笠

而家問題係你有錢都係食垃圾呢下先慘呢
窮從來都唔應該係食唔到好野既阻礙黎
好多女都得喎
佢哋當笑片睇咋嘛
點呀?你班粉腸想轉飲食台定食台咖dklm
相輔相承嘅
呢D都係配菜黎
WHO:未見中國以外出現社區傳播的情況

世界衞生組織指出,中國提供的新型冠狀病毒感染者數據,顯示新增病例減少,但就疫情發展而論,任何情況都可能發生。

世衞總幹事譚德塞說,中國提供的確診病例詳細報告,為了解感染者的年齡、疾病嚴重程度及死亡率,提供參考數據。

世衞一名專家就被問到,疫情是否已「大流行」時,指出真正問題是,是否在中國以外出現社區傳播,而目前未見有關情況。另一名專家說,世衞正與日本政府緊密合作,處理出現大批感染者的「鑽石公主號」郵輪疏散工作。
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1509144-20200218.htm
日本
食色性也 冇衝突嘅
食食反轉張枱就地正法就配菜姐!
裝修喎wfc, 我買間山頂住唔好
唔食好嘢又邊力大戰三百個回合
咁要做我條女包接送了
師傅唔知幾時又會俾錢我洗呢
聽講全城最撚淡果個轉咗gogogo大好友喎
所以,叫你買架車宜家係咪屌打先,
有錢都係食垃圾即係未夠有錢
自問冇咁多師兄弟咁俊俏的話
除左G之外又邊有咁多誠實女子肯投懷送抱

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞