沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點解可以覺得少接觸就可以唔駛隔離,班精英高層嘅智商加埋夠唔夠70
唔好再講喇上星期五放左
大J 分析得好啱,但我睇完之後更加覺得悲觀,冇學識冇思想嘅人永遠係最多,佢哋就好似機械咁有巨大行動能力,必然5可以淹蓋正常輿論

係咪歷史上免不了劣幣驅逐幣,然後經過幾十年甚至幾百年,慢慢先會再由頭進步過?

https://www.youtube.com/watch?v=NOgd2RHywfU
歷史係就好似華爾茲咁,永遠都係跟住個幾步黎行,因為人類唯一係歷史入面學到既教訓就係,人永遠都唔識得避免重蹈覆轍
又執who 口水尾,不得不承認支共係戰略方面係一流水平
自己知武力落後,一條龍泵水搶who話語權,用生化去打杖
當年成功安插雞珍入去 了解晒成個who 玩法
冇學識都唔緊要, 冇思想就大獲D
而腦同胃其實都係器官一個, 原理亦一樣
胃空就餓, 會搵野食, 腦空會荒, 搏命搵野塞入腦
加上權威效應, KOL 呢行業越做越大, 各界都招收信徒
旗下D 馬仔冇思想, 咪灌俾佢地
要佢地出擊, 標籤人就得

除左ALAPHGO 係理想生命體真係識悔改, 其餘都只係不停REBOOT 去噤個RESET 制
大J 分析得好啱,但我睇完之後更加覺得悲觀,冇學識冇思想嘅人永遠係最多,佢哋就好似機械咁有巨大行動能力,必然5可以淹蓋正常輿論

我反而覺得, 點解個節奏係交左俾對面拉落水打泥漿摔角
去人地主場用人地規則想打贏對方, 單睇字面都覺得好難
咁如果要打, 用上面例子, 鬥多VIEW, 鬥多SHARE
其實咪變左紅衛兵 vs 黃衛兵, 大家都一樣; 打贏左拆唔散最終只會演變返做另一團紅衛兵
仲繼續起呢個位糾纏只會陷入死循環
維撚kol100根本就係廢嘅,老柒咁撚驚做乜, 個世界不嬲都係高權高智慧嘅去玩弄奴役低智商無權嘅,詳情請睇返唯物論嘅所有哲學家
如果擲舊錢咁易靠youtube洗得曬所有中低階層什至控制成個輿論,支共就唔洗俾錢俾到就嚟滅族都洗唔到幾多人信啦
總之,power!
我信支共已經俾師傅燈到尾水啦!
膠層,有名你叫,原理,我上兩個post講撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞