沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
7舊水稅
起公海見到聲稱中東國家算頂級既口罩工場片,車完條帶直接碌落地
南美的確係仲未算多支那入侵,但有冇人脈同了解廠商又另一故事
之前睇過智利個邊,盒野d 標準唔識睇

不過有句都講得岩,去返醫療落後地區買醫療用品有冇保障
即個罩的確合規格,不過工場唔係
應該用近啲地點嘅 server?
平時用香港/Singapore
我自己唔係用 nordvpn,不過都係用星加玻最快
中藥裡面好多藥係屎,唔係講笑,人屎都有,可以上網查吓,習shithole冇改錯名
大把on9連咩係債券都未識就走去玩
以為只要公司唔執笠破產 一路死坐到尾就有錢贏
國家,省唔會破壞
姐係人地派錢咁派
班傻佬咪當交下學費囉
終囯人,有咩唔入得藥唔食得落肚吖!
就快連人都食埋
鑽石公主號郵輪再多88人確診武漢肺炎
https://lih.kg/1885397

船上唔通全部都
鑽石公主號郵輪再多88人確診武漢肺炎
https://lih.kg/1885397

成架船好有可能全部人中哂唔出奇
包機送番黎住隔離營附近嘅自求多福
張竹君在記者會上再透露,聯合醫院再多一名男子確診,病人是58歲的男性,居於觀塘康寧道金橋華廈,其妻子及女兒都在中山居住。2月11日開始發燒、15日開始咳嗽,11日及13日曾到私家診所求醫,到17日入院。患者曾於1月23日至2月2日曾到中山探訪妻女,2月5日亦因工作到訪澳門。男子在觀塘工作,返工僅步行至工作地點。衞生署正進行追蹤跟進。
-Apple daily

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞