沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
支共沒收口罩,或者以低價徵用廠商嘅口罩北京開賣,5嚿水一盒,拍得住香港藥房佬

快訊:侵哥話安倍邀請佢出席東京奧運會 冇講去唔去可能諗緊安倍係咪要同佢攬炒
FUCK! 肥佬做咩轉身
真係要屌佢老味
即係話一定要搞東京奧運會,呢鑊安倍賭搞得掂武漢肺炎唔會擴散,只能希望天佑大和民族
隔離營內環境欠佳 上網慢 多人互相拜訪 一同進餐 有人吸煙、無戴口罩等 隔離者:後悔盡公民責任
https://lih.kg/1886442

同個公主號一鳩樣, 同個社會隔離14日就當了事
走唔到
英法德三個國家,快速墮落,以後最好唔好充人權衛士、道德標桿,睇見就嘔
賭還賭都要要揀岩對家,支支呢個對家,二仔底就話吸手煙。
日本都係,尋晚光明頂19講過,唔好再J以前的金漆招牌。
美帝議員要求立即停止過水比WHO,唔係冇道理,睇圖

師父變了,以前佢會堅持睇法直到最後,而家唔夠一個月就轉馱
日本就好少標榜自己係人權衛士嘅,同埋極少為外國人權狀況出聲,上次大阪會議罕見叫提到香港,當住shithole講算係咁

英法德呢三個國家經常自己企喺道德高地,自稱人權衛士,對於支共所作所為多數當睇唔到,或者係輕輕屌大大力幫手護航
美股有SPDR同GLD兩隻,香港有師父成日吹雞叫買嘅SPDR-2840,同美股同一個發行商,呢啲ETF有實金支持,但夠唔夠冚紙黃金發行量我就唔知

SPDR我入過被佢震走咗輸錢 舊年1320/盅司嗰時,呢喥玩黃金ETF要等安師兄講講,佢同師父多次同船毛都冇少條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞