沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實依個行動好奇怪,如果係領展嘅場搞罷合理,因為理論上屋邨場係要 serve 屋邨住戶,同民生有關

但大商場計晒數,你做唔住而外邊有人承租嘅話,佢咪最多等你完約,咁搞罷工咪賠了夫人又折兵
師父
你地個nordvpn用成點?
著左之後上網成日都話冇網/connection problem
但熄左個vpn佢就冇事
姐係唔係我部機既問題
試過唔同國家既server都係咁
師父比人尋仇個頭比人扑穿咗
你係 set 落 router 用,定係用 windows / browser client
師父mode:
話中國既評級徦
美國既評級咪又係徦
美國D評級公司咪又係收錢出報告
2008年雷曼迷債評級係乜野
最後咪又係爆
咪一Q樣
Down個app囉
原來榮光都係

[盧思達]習帝要「有效影響國際輿論」—》有人係《刺針》寫文批評光榮冰室—〉港共平機會做野
https://lih.kg/1885363
全部網站都上唔到?
有時係
要轉serve先得
咁事實的確係咁
只係支那可以將所有事都演化得更衰
兩害取其輕之下先顯得其他都唔係差
現今世代標準係鬥負,負最少就係高質素
個ser收左皮
我依家用緊呢個連日ser都係咁
墨西哥算比較穩定
但慢
好快變前線
勇武到儲定痰返香港噴禮賓府

次次睇到依部份都覺得好撚搞笑,黃秋生真係好入型入格
China to accept tariff exemption requests on 696 U.S. goods from March 2
https://www.reuters.com/article/us-usa-trade-china-idUSKBN20C0CD

BEIJING (Reuters) - China said on Tuesday it would accept applications for new tariff exemptions for 696 products imported from the United States including pork, beef, soybeans, liquefied natural gas and crude oil.
(自煮燃發) 2秒燒光!「移動式屍體焚化爐」開進武漢
https://lih.kg/1885208
又係叫方艙
缺糧唔買都唔得
日或台啦nord唔係好多ser咩
墨西哥應比較慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞