沈陣營第三百一十二期 - 有牛自遠方來,必誅之!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
\I/
爆漿
殺牛再殺熊
假撚到
依啲市游吓水算了
武漢肺炎死亡個案+1 from now新聞
自子兄rich
唔係生化武器搵鬼信
\|/
今次武漢肺炎對香港的商戶的打擊真係強過沙士。

沙士果陣就未冇自由行的大禮。果陣香港人出街係少但未有而家咁冷清。就算之前地鐵晚晚提早收工都冇呢期咁靜。

係咩問題?應該係成班撚屌商戶太偏執支那人的消息,成街的食店鋪頭都係開俾支那人,加上150蝗蟲額。香港已被支那完全支配。

今次武肺同沙士的相比,拎一個譬如:

沙士:被一個五百磅的鐵拳一鎚打落來,暈底左都會企留起身。

武肺:被一個流浮山刀手挑斷手筋腳筋。
除左抵撚死,我冇其他補充
我已經好少喺香港消費,除左日常生活必需,基本唔會駛大錢
啲鋪都唔係開俾我既,何鳩必
所以真係抵撚死,但係要香港人一齊陪葬呢個point真係好唔撚gur。

好快會燒到專業服務呢個範疇。
而家港燦仲覺得專業服務唔會出事
但大陸衰到咁,工程金融會計測量已經仆得街
然後律師都會出事,冇ipo冇m&a邊有錢搵

淨低就係啲最唔受經濟影響既服務行業,教書,物管
周一(庚寅日):天干屬金地支屬木,金剋木之局,走勢向好
周二(辛卯日):天干屬金地支屬木,金剋木之局,反覆上落
周三(壬辰日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,出現跌勢
周四(癸巳日):天干屬水地支屬火,水火交戰之局,好淡爭持,尾市偏軟
周五(甲午日):天干屬木地支屬火,木生火之局,顯著回升
咁睇黎疫情差唔多到頂
舊年有新秘炒家喺千三美金入重貨黃金期貨,睇今年六月到4000美金,師父家陣大佢2000美金
可能一陣又彈出彈入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞