石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
我book左啦,我都係住APA呢啲cheap嘢,大約四百零五百一晚
咁到時再夾下係咪一齊過去熊本
Btw,我為防真係跑南島原市,我另外先book咗一晚7號喺島原市(因為南島原好似無酒店),咁8號可晨早坐巴士落去。

我book都係有得免費取消,我夜啲整理下share出嚟
我都未仔細睇,有得免費取消同到店付款咪㩒左先
其實如果7號落機即刻過島原,第二朝晨咁早落南島原會唔會死,因為南島原係08:30開始跑
所以我諗緊使唔使5號到長崎
Btw希望早啲落實跑邊度啦,咁大家好計劃

希望近長崎市區
望係咁望啦
Btw 我改咗5號到長崎,進可攻退可守
唔緊要啦,當hea下都無壞
Btw巴打唔介意嘅話可以share book左邊幾間酒店嗎?
你係7號到長崎跟住12號熊本走??
Thanks巴打,熊本我都參考下你先
我長崎都係APA
D獎比佢攞哂喎 你指既低估係其他?
PS 因為咁岩得咁橋睇左依套先第一次鐘意日本明星
都係
好少可石原既劇唔係人帶劇, 好多方面都好出色 編導演甚至配樂
人帶劇(即係唔係石原你未必會睇),
石原carry既經典之作我覺得係校對女王。最hit既就係石原同化妝師髮型師一齊諗既造型
佢寫真有講係專登唔點化妝加油頭 代入番工作強人法醫既角色 但係都好靚 屈機
我發現我眼殘 睇錯野
支那01 驗眼
我頭先都見到,直頭係盲啦,咁醜都話似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞