石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
glico廣告,因為廣告一出好多人問石原去左邊
然後日媒今日寫 石原唔係度係因為跌出左horipro入面既top3, 比充希代替左。
女神
根本係想洗腦 上次都當佢為作而作 今次又講返同一樣野
twitter上面東南亞fans都勁嬲
我有時睇到啲報導都好火
石原真係好容易惹啲日媒去屈佢,隔幾日就有一單,不過老實講如無新聞價值寫你都癈事
話時話成日拎收視嚟攻擊里美話佢跌出Big3,但講真近幾期深恭啲收視仲大鑊下喎
憎石原既人真係異常地留意佢仲多過fans
又係喎,好似長期有堆hater成日mon住里美咁
番外篇 東京Metro -- 中野百老匯

Satomi拍過咁多東京Metro廣告
大家對邊個最有印象?
我就對中野果個偵探裝好深印象
實在太可愛
https://www.youtube.com/watch?v=WorZsj3t8Xk

而我本身都想去中野行街
今次又同個朋友夾到行程就喺最後一日全日去咗
最想試果個8層雪糕, 個CM其他場面無乜特別諗過搵
唔太貴好似700定800yen, 幾好食
仲要喺間舖果一層間Daiso買到口罩, 之前4日都食白果
Satomi保佑

最後仲喺商場一間書店買咗寫真特別版
我去咁多日都無去書店搵
之前已經有普通版諗住隨緣
係臨尾先入一間望下點知又真係有

東京之旅完美落幕
多謝Satomi令我有一個咁開心嘅旅程
偵探裝呢個廣告真係好正
咁我都駁你唔到
係喎,想揾返嚟睇都無
好在之前有download低,遲啲upload上drive先
勁呀巴打
Btw 大陸fans有2018-2019 叉能住嘅字幕版

https://b23.tv/av89580913/p1
個look靚到
等睇其他人嚟個東京Metro全制霸
呢到好靚呀多謝師兄介紹,我都plan下去東京睇下去唔去到呢到
BTW我上次去大阪都係咁岩搵到last一本里美既寫真,搵到果下真係開心死
我又無諗過大家會覺得呢度好靚,好典型日本商店街樣

btw見到$88機票好想買5日4夜長崎,但依家啲疫情爆到咁屋企人都唔會俾我去
我覺得係horipro係到造新聞炒熱話題 肥恭有劇上都成日傳啲花邊新聞
去神戶行過幾條商店街,其實係多野賣又好好行
唉,我都煩腦緊機票日本果邊搞奧運搞到如火如荼,好難會理到d咩傳播問題,所以去其實都要冒一個好大風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞