石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
媽,等得好痛苦呀
里美好嘢
希望今年都多啲靚相同封面
好快會有

個髮型
新髮型
印象中好似係2015定2016年
同意,一定要保護好火炬手,始終同一時間太多人聚集
咁睇嚟唔會取消,到時我哋盡量克制啲
鬥早,如果南島原就真係...
不過為咗呢件事特登過去,早都要頂

唔知呢個咩CM嚟

講真新發佈呢幾個共演我都唔識

https://twitter.com/unsung2020/status/1235309125497753607?s=21

左一係unnatural個編輯
係喎,巴打你唔講都認唔到
多謝薄餅巴,我真係認唔到
不過堅靚
睇嚟未必去得成了

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2582101?=1200

【日本封關】產經新聞:日本將暫停香港免簽入境並停發中國入境簽證(持續更新)

日本產經新聞今午(5 日)報道,指日本政府今晚會召開國家安全保障會議,預料會上會公佈多項針對新冠肺炎(武漢肺炎)疫情的新入境限制政策。其中最受香港人關心的是,日本政府將會暫停香港人免簽證入境的安排。

日本媒體報道,日本政府將公佈一系列入境限制新政策
其中包括暫停香港、澳門免簽入境的安排
政府尚未官方公佈有關措施,消息由日本產經新聞最先報道
日本產經新聞報道,日本政府會落實一系列新入境限制措施,包括:強制從中國及南韓入境的人員,於政府的指定場所隔離 2 星期;暫停向中國及南韓的旅客發出入境簽證;暫停香港、澳門及南韓人免簽證入境的安排。

此外,所有從中國及南韓飛往日本的航班,將限制在兩個機場降落,分別是成田機場及關西機場。而所有往返日韓的輪船,亦會暫停。日本政府亦將會呼籲來自中國及南韓的遊客,暫時不要前往日本。除了日本產經新聞,日本獨賣新聞也於差不多時間作出類似的報道。以上措施,暫時未獲日本政府確認,報道指需待今晚國家安全保障會議召開後才會落實。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞