石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
應該係其中一個角色美奈子經營嘅餐廳
套劇太耐之前睇都唔係幾深印象
我完全唔識巴打你真係勁,真心佩服你
高嶺の花 桃同直人打鼓後食嘢嘅階段 -- 渋谷氷川神社

話說打鼓嘅神社同之後呢幕係喺唔同地方拍
但觀眾睇落應該會以為係喺同一度拍晒
日劇都好似幾常見呢種情況
劇中出現嘅長椅可能係劇組自己準備, 去度唔見
等我想坐下都唔得添

離開果陣掛住睇電話唔小心一頭撞咗落鳥居度, 好彩無乜事
大家去旅行果陣記住要時刻保持警覺
之前都試過幾次輕微損傷
數數下第1日都去咗8個Satomi有份拍嘅劇嘅拍攝地
外加3個其他劇嘅拍攝地
講真有啲都唔係咩重要拍攝地
好多都唔記得有咩劇情發生過添
只係以前每睇完一集都會搵啲拍攝地mark落google map
諗返都覺得自己有啲chur
你話係咪好開心又未必係
都係自我滿足下high下咁
係有種樂趣嘅
明嘅人就會明
唔明嘅應該會覺得好無聊

之後再寫埋第2日果啲經歷先
呢幕好深刻,睇師兄d圖搞到我都好想來呢到
各位巴打 AMAZON教學救下命
小弟係用AMAZON
請問佢同 AMAZON.CO.JP 嗰個 有咩分別
即係#2 樓主 條AMAZON既2019 ENCOURAGE 特別版 LINK 點解唔同 點解LOGIN 唔到

BUT 開左兩日先記得LM
lm
喺世田谷區上野毛站附近
去開自由之丘嘅話可以搭多幾個站嚟呢度影下相
點解有人話佢大波
巴打
大細呢家野都係比較
之前去果啲都計埋定淨係講今次旅行?
總數嘅話要慢慢數下,太多
我太雜食
之前朱古力活動官方相

真心寧願比多D錢H社搞好D
係呀, 我都以為無架啦, 話哂個活動都過左成個幾禮拜, 總算H社做到少少嘢
如果H社加少少會費可以做好d個fans page同密d update, 我都絕對願意比

我都第一次見呢本所以即刻share
2014年朱古力嗰期真係濃妝少少,而家佢自己話得事可能都唔想化咁厚妝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞