石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
諗諗吓都真係,日本個濕尻政府信唔過,咪害咗里美...
就算最後無得傳聖火我哋下次去睇舞台劇支持都得,最緊要健健康康
日本壓曬所有野上去今次奧運,一delay架話就好金,雖然我都好想大家準時睇到但大家健健康康要緊
利申仲未買機票同酒店
巴打我記得你好似係買咗奧運門券?

UFJ銀行
好靚
Ching勁仲記得未買係因為有太多因素了,又傳delay又傳轉去倫敦果邊搞
BTW跪求去睇里美傳聖火既咁多位影多d靚相
我仲以為你已經買左,未買可能仲好
如果真係去得成梗係要影相啦
但機票我諗最遲3月尾點都要買,係最怕到陣時唔俾香港人入境
咦,你地唔係買咗機票,plan左行程咩我經上幾頁你地都傾緊去邊
咁架純呢???
但點解唔訂左先?無得去再退錢 蝕少少 好過到時有得去而買唔到
[多圖] 日本美女演員
https://lih.kg/1890295

呢個似po 引左好多里美bb 既fans 出現
我有睇 但點解會開係波台
我買咗五月機票啦(有得蝕少少退那種),酒店就book左全部到店付款
我就長崎入熊本走,中間具體行程就要睇里美最後決定跑邊條路線之後再plan
即係why not both

係ig 睇到 好有喜感
有迖哥之前既feel
慢鏡
日媒夠啦佢都無出現過做乜個重心又放係佢度
咩事?
機票我覺得可以延期,但係酒店book左就好難cancel,所以我諗住如果有咩事嘅話當去一個短trip,酒店我驚一陣間嚴重起上嚟俾咗錢又走唔到
話是話我都未plan睇比賽以外既行程,不過今次因為武漢肺炎有好多變數,所以最好做多啲兩三手準備好d
係呀,所以我全部酒店都係book到店付款同可以免費取消那些
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞