石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
有冇石原日本場景整合
睇到都想去
美咲
上次活動新官方相

https://www.youtube.com/watch?v=m3mD8m4ov3U
依隻洗頭水好有錢 長澤石原户田
應該係獨立牌子 reveur
呢個廣告幾時㗎?好似無咩印象嘅
原來咁耐之前㗎啦
唔通里美/聰美真係跑南島原市

https://www.news-postseven.com/archives/20200213_1541095.html/2

咁又係
我都見個表寫南島原-長崎市一區間
不過得閒我都睇下南島原係點去先
宜家日本社區開始爆發都唔知聖火會唔會取消
只好隨緣啦,如果太嚴重我都唔想里美/聰美去冒險
失戀巧克力職人 爽太屋企

本身無諗過去呢度
不過去完體育館之後又去咗3個第二套日劇嘅拍攝地
見呢度都唔算好遠而且搭一程車就去到就順便去埋
果頭係住宅區都唔敢對住人哋屋企影咁多
影一張算數就行去另一個拍攝地
勁呀巴打連呢度都去埋
不過睇落好似好偏僻咁
初步睇過下如果去南島原應該可以長崎坐巴士+鐵路到島原船津再轉車過去,或者熊本坐船去島原外港再轉車過去,應該熊本會近啲

新娘與爸爸 賢太郎參拜嘅神社(第1集) -- 伊富稲荷神社

雖則唔多關Satomi事而且對呢度無乜印象
但既然一早mark咗又同爽太屋企近就唔差在行埋過去
係咁意參拜下就走人了

附近本來仲有美奈子間cafe
不過幾年前拆咗起樓了
喺佢本來嘅所在地影一張就算

話說呢套新娘與爸爸應該唔係好多人睇過?
呢套我真係未睇過
好奇問下美奈子cafe係咩嚟?
失戀巧克力職人 紗繪子聽爽太電話約去街嘅平交道

對呢個平交道嘅劇情幾深印象
難得爽太做返次壞男人玩嘢
不過去到嘅時候唔肯定紗繪子由邊一邊行去平交道
唯有兩邊都影咗啲相
咁啱又喺啱果邊影到列車駛過
都算高度還原場景
滿意之作
係呀 世田谷區嘅住宅區嚟
離最近嘅車站都有十分鐘路程
真係一時興起先去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞