石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
其實而家都for sure會postpones ,所以我都唔買機票酒店果d,唯一就係渣住d門票
至於公佈可能又要開大會再傾d野點安排
好在我都淨係買左機票,如果confirm延一年我改到年尾,之後再改到下年
希望巴打啲門券有得退款
H社終於肯做下嘢,幫新劇整咗個page

http://sp.horipro.jp/lp/unsung/index

【共同社3月24日電】由於國際奧委會(IOC)受新型冠狀病毒疫情擴大影響開始就東京奧運會延期等方案展開討論,奧組委23日就26日以日本福島縣為起點的奧運聖火傳遞活動大幅縮小規模一事展開協調,其中包括取消普通火炬手參加等。將聖火裝入火種盒由車輛運送等方案也在討論之中。

石原算唔算普通火炬手
一係就取消火炬手一係就用架車送,我唔明佢取消普通火炬手意義何在,唔係越出名嘅人越多人聚集咩
機票/酒店果d難搞,始終其實買果時有條款寫,反而我d入場券係電子,而家佢又話postpones ,我諗一日我渣係手就算佢改日子個位都仲係我既
延期吧啦 安全至上
剛剛見到大陸fans club有人share左2019年有雜誌相, 我upload左去置頂link綜藝個folder入面(因為開唔到新folder), 各位慢用

希望里美唔好咁失望

【Now新聞台】東京奧運聖火傳遞將會取消火炬手接力。

東京奧運聖火原定周四,在311地震重災區福島縣展開為期121日的接力傳遞。福島縣官員表示,聖火傳遞的規模將會縮小,不會讓火炬手參與,聖火會放在火種盒。

共同社報道,東京奧組委考慮由車輛運送火種盒,取代以往透過多名火炬手一人傳一人接力。東京奧組委秘書長武藤敏郎預料稍後會公布詳情。有火炬手表示並未收到任何通知聖火傳遞會有變動。

聖火傳遞原定有大約1萬名火炬手,但日本女足國腳川澄奈穗美早前已經宣布退出。
希望下年仲會有里美傳聖火
望係咁望
到時大家再plan過去睇
認同,最緊要所有人無事
里美應該都會好失望
經典場面
可愛
可能唔熟日本藥劑師呢行,成日睇錯以為佢係髮型師
下年一齊去睇
到時大家再夾一夾行程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞