石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
Thanks巴打
但仲未公佈其他角色
高清
佢個line又荒廢左
係,好耐都無updated過
細心睇原來連竹內涼真同鈴木亮平都無
巴打呢個係咩活動嚟?
Horipro 60周年同glico既合作
明白了,不過公司咁大嘅活動都無里美份...

2010年

所以
會唔會因為要忙奧運嘅嘢所以先無呢?
Btw 早兩日見到有篇報道話里美同H社仲係月薪制得200萬円一個月,以佢今時今日地位會唔會低咗啲

https://www.cyzo.com/2020/02/post_231779_entry.html/amp
之前睇過話轉左制
原來係咁,thanks巴打
我就覺得奇怪有冇咁低人工
都有個說法係horipro唔想白養有啲無工作既藝人(月薪制好處係年紀越大越多人工,即使無工開都好,每月都有份糧)
咁講又理解嘅,只係娛樂圈好似好少聽到係月薪制
所以之前啲horipro藝人一上節目就比其他人問係咪月薪制 石原之前上美食冤大頭,因為輸咗要比錢,所以主持問佢上一次參加輸咗忍唔住喊係咪因為月薪制
原來係咁
Btw巴打咁好記性好勁
因為前排睇完果幾集 石原真係好黑仔
200220 ishihara satomi ucoming magazine covers

🌸 liniere (may 2020 issue) to be released 3/19
🌸 nikkei woman (may 2020 issue) to be released 4/7
等我都揾返嚟睇下先
頂 我明點解啦
Meiji同Glico係競爭對手 石原以前有代言Glico某啲產品,依家係代言meiji某啲產品
又係喎,咁Meji代言人又無理由參加對家嘅活動嘅
Btw石原以前個百力滋廣告都好經典
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞