石原里美/石原聰美(8)灰姑娘藥劑師4月放送開始

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
唔知係咪拍宣傳片?
岩岩check左 應該係rehearsal
攪到我好期待五月同各位巴打喺現場嗌Satomi醬奸爸爹
Btw, 如果真係跑南原島市,巴打你都係會照去嗎?
我已經揾咗路線點過去
南島原市先係
Fact checked
梗係會 特登請五月就係為左石原
我都好期待 睇完今日啲片
希望五月日本疫情受控 安倍
補多幾張

安倍唔該你做好少少啦

我早幾日買咗機票一定係長崎入,不時睇咗如果真係南島原都係坐兩個鐘左右嘅車過去啫,同埋我已經book左7號晚嘅酒店先,反正免費取消
到時睇下大家點匯合一齊睇

咁巴打你係飛返香港先再過日本?
可能直去日本 ,不過要睇下之後點
好呀,到咁上下時間大家再夾一夾行程

希望搞得成,好想快D到
我都好想去得成,呢個Trip直頭係我今年嘅重點項目嚟
可愛到
越睇越期待

我都睇咗有中譯果6話
雖然劇情大路但都幾好睇
不過日劇加大咗主角嘅年資
出嚟個效果會唔會差好遠
高嶺之花 桃同直人永別嘅公園(大結局) -- 荒川自然公園

第2日一朝早就去咗高嶺之花大結局出現嘅公園
公園入口有啲難搵, 都搵咗我一陣
入面嘅兒童遊樂場就係桃俾弁當直人嘅地方
之後我嘗試研究桃同直人由遊樂場行到條橋嘅路線
諗返果幕都幾拖下, 一路講一路行咁耐
最後學桃咁行條橋離開, 同直人講拜拜
高嶺之花劇情真係可圈可點
不過巴打去嗰日天氣好好喎
高嶺之花 風間輪店 -- 熊野前商店街の旧「玩具人形フルヤ」

離開公園後搭都電荒川線去呢條商店街
呢度亦係朝5晚9果條商店街, 之前已經去過一次
見同公園近就再去一次補相
果日係星期日, 成條街好多舖都無開
包括呢間都無開, 無得睇下原本間舖本身賣乜添
大結局最尾俾咗咁多時間影個肥仔, 仲要成條街啲人出晒嚟恭喜佢
真係唔知講乜好
學下佢咁企喺路中心轉一個圈望下條街就走人了
Heaven?天國餐館 Loin dlci

去完商店街本身想去高嶺之花 月島宅
但去果度要個幾鐘車程, 再加上要轉嘅巴士要個幾兩個鐘先一班
費事因為去果度而耽誤其他行程, 臨時搵咗個近少少嘅地方去
本身以我嘅原則係會避免去墓園呢類地方, 覺得唔係幾恰當
但天國餐館值得去嘅地方太少
有個県立相模原公園又喺神奈川縣太遠, 今次安排唔到
唯有破戒去一次墓園, 入到去一路行一路講Sumimasen
影相都好驚被人當怪人, 如果有工作人員問我做緊乜都唔知點答
臨尾見到有2個細路都喺果度嬉戲, 算係減低咗啲罪惡感
大家最好唔好學我咁
又曬又凍其實都幾麻煩
著多著少好難預
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞