召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
又嚟陰d陰d
叫佢講有冇旅行艷又話咩佢見到會嬲
係咁明示暗示
其實點解youtubers會真係有班fans護航
我都有睇香港d youtubers
但唔明點解會有人開fans club比佢地
你話外國咩pewdiepie啊個d有唔出奇
但given 香港個d都無deliver到咩content
點解會有人得閒開fans club 又幫手護航
佢14 15歲已經開始拍片啦
以前啲fansclub 會post張相話「新片好好睇呀><好靚女 要繼續努力吖:D」之後就完咗 睇返都笑撚死
資訊個啲其實個KOL自己post都得 不過算係果個時代嘅流行嚟嘅
依家會笑9啲自己幫自己開fans page嘅人
https://www.youtube.com/watch?v=b5aTbboBcH0
老母彤出左新歌 有冇痴線西一齊入去留言俾多啲知佢幾咁奶共
你英皇打手?
乜年代,仲追仔

成個巫婆咁嚇死我
佢每近個個po都係dior
佢係加拿大藉台灣人
佢個lady dior
Kol真好賺 2/30k一個lady dior 仲有個book tote
50k走唔甩 我3個月人工
如果我無記錯既話,我好耐之前係ig問過小妹係咪chungchung fansclub既管理員,但係佢話唔係
然後我以為自己認錯人,點知真係
佢對眼真係好柒
有冇人有同感
最後r到sponsor先有百日宴好似係benefit sponsor
佢有share過香港新聞 加籍台灣人算係咁
小安真係好靚,但冇再做blogger佢而家開舖賣衫

痴線成三十歲都保養得咁好
當年真係睇住佢紅,由無名開始到開舖

不過已經好耐冇留意
最近睇過單新聞係個男演員飛左女友同小安一齊
你google “陳彥名 小安”就搵到
其實個個都知佢條仔係邊個
我都覺得管理員係小妹
之前有個utuber好似叫Yuenling
佢話自己係教樂器嘅有出樣
之後同連登爆出小妹真人個樣一模一樣
小妹都唔想出樣 你問個管理員係咪佢
佢都答唔係啦
btw想知Sharon宜家ig係乜
有無圖

狗公又出嚟搵食啦 今次扮咩溝女
下次加返慎入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞