召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
Sofia同珍珍拍咗條片
但我嘅重點係去到最後
珍姐講咗兩次「我男朋友」
見到佢個「令到人家不爽了」story其實有少少嚇親
成個story都好八婆tone
又想公審人但又要扮冇心 自己先係受害者好慘咁
完全估唔到佢會咁 因為佢一直對外打造嘅感覺都真係好純
以前Sharon單野又係咁,扮晒受害人咁
Off topic,宜家Sharon好靚女
https://youtu.be/OzSm32PjU9w
原來係同Anson拍拖先
佢幾時post 睇唔到嘅
舊post黎
但個造型有啲大陸feel
想知Sharon單野
我都想知,佢應該新移民,聽屋企人講佢講野有口音添
又係啲仆街支那人 搶晒香港人嘅資源 冇錢冇資源就咪學人生
你講個Sharon 唔撚係嗰個些雲掛??
+1 咩事
提早幾個月整定
唔在乎佢就唔出呢個post啦 俾人講中咗 此地無銀
我睇Catgirl都唔睇呢個八婆
lm
小熊貓應該每餐都係得一塊,一人一塊,可以食到15日,有肉食算係咁
所以我屋企人都好憎佢地,話佢地不停呃搶福利
只係每次去探我呀婆個陣實會遇到呢個支那豬乸
原來唔止我一個聽到佢係背後講蝦乾同仙
睇嚟佢都好憎佢地 周圍唱仲要得罪人多 個個出嚟爆佢大鑊
公屋至生得多真心
睇左指鹿為馬D片
覺得YouTuber真係無個好人

幫大家諗翻起佢
我知嘅版本係
佢哋以前中學有開個共同youtube 係for fun嘅
之後同期chungchung自己都有拍片(跟宅男俱樂部個班)個陣已經多fans
突然有一日del曬共同嘅片 好似改埋password(唔肯定)
跟住問sharon咩事(個陣識識哋) 佢都話唔知 已經又道歉又剩
然後chungchung係ig post咗篇千字文無開名地話Sharon 話解散絕交 然後班fans就狂攻擊Sharon 兩邊 fansclub狂開戰 但Chung Chung 無出過聲
過咗好耐 我睇chungchung 17live見到佢有提過依件事 原來話Sharon做過啲行為佢唔鍾意 而佢性格係會對朋友忍住唔講 到爆煲就已經會到唔聯絡/絕交嘅程度 之類
我幾時有話我知佢老豆想要孫仔
我淨係有個樣似係好恨有孫仔

我都係睇到張相,見到佢老豆買咗架男仔玩具車,啊藍絲brandy自己個caption都話佢老豆成日買玩具車俾pipi (類似係咁)

痴線西po連討論都唔俾?
無錯 有一排搞到Sharon 好似情緒病咁,有話過想死
原來單野已經係2013年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞