召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
見上邊絲打們討論狗狗 又有金毛仔睇
想推介鍾意睇狗狗嘅絲打呢個狗狗channel,好好睇好得意勁鍾意睇

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwiTZDxPg_I1lR23VnvBOomNXVvWF1K3Z
Prank ok Jeff and inthira 佢地啲片有時都有下vlog 唔係條條片都prank
應該真係蝗
我有睇千千進食中,好鍾意睇啲大胃王食嘢
千千有叫人去投票㗎
但眾量級真係失望,一句聲都冇出過,仲要一直淘寶
未生個仔都知道要托住個pat pat啦
真心最鐘意睇mario
佢講啲嘢好仔細 同埋好資訊性
bella都超得意 koda 傻更更咁好可愛
未見過一隻狗可以無時無刻都咁活躍咩都玩一餐(我指copper),睇完真係愛上咗金毛
我都有睇!!! sub咗半年 睇下狗又睇下佢哋旅行片
間唔中有啲正能力淨化下係好既
但我覺得如果想睇狗仔可以真係稍移玉步過寵物台
始終入呢個po都係想食花生同狙擊kol/youtube界毒瘤
點解你成日都有咁多嘢畀人笑
蝦乾你睇唔睇到呀?講緊你呀
抱到咁,個姿勢同拎住紮花有咩分別
好似當佢係影相道具

真心唔明點解佢會有3萬fol邊忽靚
我都係打手
小明黃咖仲要
利申鍾意日系打扮
雲西係咪以前有條仔好高仲成日提條仔幾高係度哂命個個?
其實係間cornerc捧紅左佢 令佢多左人follow 記得佢初初做ig shop model果陣冇咁多followers 點知佢而家反轉豬肚就係屎
係啊198
好危險

係咪睇得電視多 以為單手抱起個b好型
唔知山東大媽有冇追post
真係好想同佢講 鄧佢兩個女慘
一出世就要做老母件道具
係咪嘈咗好耐㗎?
咁啱見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞