召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
其實唔係興咗厚唇好耐咩?

我之前都試過同個好耐無見嘅朋友食飯,明明真人見佢個唇都幾厚幾大,一自拍睇相就發現佢成塊收埋咗變咗第二個人咁
大奶奶呢?
個人覺得厚唇都有分係樣衰個種定sexy個種有D人厚得黎係成個咀部/人中/下巴都突突地有D似猩猩個咀咁(雲西係呢種),有D係純粹個唇豐滿有肉(好似舒淇同D歐美女仔好鍾意整容整成個種),雖然都唔識欣賞呢種sexy

最主要係因為佢哋口不對心講大話掛
有微整打針就話無整
開刀整容就話啪骨塊臉變尖個鼻變高
崇拜自然鍾意自己身型但最後又升球大墊扮大波又p到自己高一高有長腿仲要破綻百出
瘦到柴咁仲要話自己肥虛偽到痴線
明明黑/黃底無白過但p光張圖就話枝美白精華有用
話自己日操夜操/po親story都做gym但一啲線條都唔出
硬係有啲真相對比圖流出
成日偷偷哋整咗p咗又唔認
真係好難怪大家會咁口賤judge佢哋嘅外表

始終佢哋係beauty blogger 佢哋嘅工作sell嘅products同佢哋外在係直接related 真係好難唔評論任何外表上嘅嘢
佢呢個側面好似牛油果kol
唔燒到自己唔出聲 同coffee一樣
咁都比佢駁到ugc 唔覺佢gpa高
Stormi得意過佢個2個蝗女
扮唔到㗎啦,慳翻啖氣山東
BU art, 佢返學個樣同呢個差唔多,不過係紮起頭髮同埋皮膚再差啲, 試過坐埋同一張枱,唔認真望我認唔到係佢
我自己個唇都月算厚
影相一笑 嘴一拉長就薄左好多
唔係專登
其實有咩好討論咁多個Post
佢畫畫仲好唔見得人
點解BU藝術算幾好但會收D咁既人
都唔係 睇下婊姐就知

我反而覺得日本最好
國人審美傾向黎
石原個樣執得好自然
講起嘴 佢之前一直sell嘴厚
呢幾年個嘴又唔同左
但微調得好靚

Kelly Yang都有整咩
其實藍Jade坐完月未?
啱啱生完又水煙又周圍走
有兩個B都咁樣
成日比人話離地就post啲懶真實素顏相話比人知佢其實好貼地。
其實佢一直都冇做到真正嘅自己
對眼同鼻....似p咗喎
扮真性情扮貼地
其實人地當係笑話
好污糟咁
佢一木嘴就搞到個鼻哥窿扯長左 好似人地整鼻失敗個鼻窿朝天
唔木咪正正常常
Kelly yang有整㗎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞