召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
蝦乾唔只冇擺盤既sense
佢連食物配搭同份量既sense都冇
一時得小小主食加小小菜
一時多到又包又餃子又麵又牛油果咁
連d餐具同擺法都學到十足十
講夠隻狗未呀...開過個post講啦
我反而覺得Polly自己都好似無乜禮貌咁 非洲南法同南極都有好多有心人幫佢 又寫紙提佢邊度危險唔好去 又幫佢搵電話 又教佢唔同知識咁 但大部份時間都淨係見到佢影住人地 一句thank you都無唔知係佢自己剪走咗定點啦
我都有睇!!!!佢啲片好搞笑
blaire chen有個系列係 對couple坐係到對話 幾好睇 佢自己都好感性
冇投?
有冇人有睇狠愛演 笑到傻系
最後有,但佢一開始話同老母唔同政見所以唔會投on99
枉佢仲同過鐘明軒合作過拍片 鐘明軒要洗手
我就係鍾意佢份人嘅性格嘅 不過佢好似冇對政治有講過咩嘢
有 on9得黎但好好笑
我鍾意蛇丸
我都有同感
唔知係語言問題定點
佢同人講野同應人嘅語氣都冇乜禮貌
見過佢賣pr sponsor
[img]https://na.cx/i/c9Naj3J.png[/img]
前面見到有人講sofia 同南瓜段片
Youtube 咁啱彈咗出嚟入咗去睇咗陣
珍姐呢個髮型好似好想扮啲外國事業型女人嘅off work casual look 咁但擺落佢到完全只係大媽look
同埋Sofia 真係好假啊救命
老公一臉懷疑個女咁樣抱得唔得
唔係你個姿勢帥不帥
只在乎自己個姿勢好唔好睇 真係當個女打卡工具
仲要自稱無尾熊系女
想講佢真心自信撚
之前youtube recommend左佢嘅片
見到到佢約左兩個日本人youtuber去酒店
三個人同一間房
仲要係游池着bikini之後瘋狂趴低露波
做乜鳩 個樣又生得弱智 講野仲弱智
拍片個間酒店嘅名都講錯
真係大陸喱
乜叫真不是蓋的
地地道道嘅大陸人
虎背熊腰
依個系列我都有睇過 之後YouTube彈咗流出對情侶嘅片 睇完覺得係抄blaire
!!!!! yes exactly 我前幾日就係去左揾 我心諗 唔係啊 blaire有出過佢地咩
Blaire依個系列都係inspired by Jubilee, 不過佢真係問過人 人地授權佢拍佢先拍 唔似其他youtuber抄黎抄去 Respect
Feel到blaire真係好感性 有時拍片會講到喊

講起情侶YouTube 自己幾鍾意壹加壹
同埋最近睇緊Tiffany同巨人 其實麻麻地佢哋 主要係睇寵物vlog好羡慕台灣好多youtuber 都關注動保議題
利申 有養寵物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞