召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
dklm
係princesseshouse 即刻dislike !
因為佢都簽左press play
我都鍾意tang
日常妝同歐美妝都化得靚 出片出得密
個性又好真 佢地嗰堆朋友都好搞笑
之前佢同pinky拍片笑死
同一個人嚟
原來yaki先25歲... 一直以為佢27、28歲
重點係
咁都有得教。。。。。。。。

切啲蒜拍舊薑剪片葉夠唔夠天然?

係咪黐撚線呀
條友越嚟越離譜
咩都話有人問佢
一係佢講大話有人叫佢分享
一係叫佢分享嘅都係傻閪𢦀鳩

點撚會睇開你啲核突餸
然後問你天然調味呀
餵人奶中途走去整容食消炎藥得架咩?
佢係咪讀poly
感覺波子其實唔係好高,我164cm,之前係佢隔離行過,好似淨係高我少少咁,頂盡170左右。雖然我覺得佢唔靚仔,不過佢都算有禮貌,會對住我微笑,唔會西口西面
黑心蛋糕?
個牌咁似美心
之前仲話自己黃
之前alfred都有講台灣youtuber發展得好成熟,香港真係好單一同落後
乜唔係arial黎咩
雲西平陰喎好似
佢真係將木咀發揮得淋漓盡致
以前好中意佢 覺得佢一開始拍片個個唔介意人地點睇做自己,化濃妝既態度好正,之後去到後期開始微整,慢慢退出youtube界,依家淨focus係ig,幫ig shop影相。
見到佢咁努力減肥改變飲食習慣,都鄧佢開心,但原來係一直對自己都唔自信唔想再拍youtube,佢都係想變得同世俗既標準一樣,瘦姐係靚,有啲唔開心,覺得同佢一開始拍youtube個個唔隨波逐流既心態唔同左,就無再睇佢,都係得閒先睇下佢ig。
明明以前行歐美風,同埋不食人間煙火,我繼續做自己個個感覺,依家又整容又瘦身,變到勁普通,但佢化妝係勁既
佢真係屌打所有大胃王,同木下一樣食到勁乾淨,慢慢享受食物咁,覺得真係唔係為拍片而食,而且千千有食評個下好加分,個人又高又瘦
啲人話似胡定欣 又真係幾似
我覺得台客劇場真係好有心啲片,佢真係好愛台灣,又愛地球,真真正正利用到youtube呢個平台去影響到人 搞左好多次淨灘活動都好多人參加 去支持下佢啲片啦
佢d片真係好有教育意義
有d睇完會覺得好震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞